Udflugter på Bali

Udflugter på Bali

Spændende oplevelser for alle i familien

Udflugter på Bali

Vi har et stort udvalg af spændende udflugter og sightseeingture for hele familien og nogle af vores mest populære udflugter er bla. Riverrafting på Ayung floden – En utrolig sjov oplevelse hvor familien rigtig bliver rystet sammen og samtidig en fantastisk naturoplevelse.

Trekking på Mt. Batur – Nyd solopgangen på toppen af Mount Batur og slut af med varme kilder og frokost i den smukke natur.

Landsby aktiviteter i Desa Tunjuk – En tur hvor man rigtig oplever dagligdagen i en balinesisk landsby og specielt egnet for familier med børn.

Vores udvalg af sightseeingture give et godt indblik i Balis spændende og fascinerende kultur, den smukke natur og Balis fantastiske befolkning og deres mange traditioner. Alle sightseeingture er med vores egen lokaleguider, bil med aircondition og chauffør og entre til alle seværdigheder.

Læs meget mere nedenfor om de enkle udflugter og sightseeingture. I vores bookingsystem kan I skræddersy jeres rejse og se priser m.m.

Vi anbefaler at I booker jeres udflugter sammen med rejsen, men de kan også bookes under opholdet gennem vores lokale kontor på Bali. Alle udflugter er som udgangspunkt baseret på minimum 2 voksen og med afhentning fra hotel i Ubud eller den sydlige del af Bali. Ved flere personer bedes I kontakte os for priser.