Vores mest populære udflugter på Bali

Nedenfor kan I læse mere om vores mange spændende ture og udflugter på Bali

Riverrafting på Ayung floden

Afhængigt af hvor I bor, hentes I på hotellet mellem kl. 8.00 og 9.00. Bor I på sydkysten, skal I regne med en times kørsel, mens det fra Ubud tager knap en halv time at komme til startstedet for turen.

Her får I en grundig gennemgang inden den 15 minutter lange vandretur til floden. Turen ned til floden er ikke for gangbesværede, da I skal ned af ca. 500 trappetrin, inden I når flodbredden. Sejlturen tager ca. to timer og afsluttes med en dejlig frokost ved flodbredden.

Det meste af tiden glider gummiflåden roligt ned af Ayung floden, mens I passerer det ene mere betagende natursceneri efter det andet. Vi kan også garantere, at lattermusklerne bliver rørt undervejs, og mon ikke også visse passager på floden giver et lille sug i mellemgulvet.

Sikkerheden og kvaliteten er helt i top. Alle deltagere udstyres med redningsvest og hjelm, og I får en grundig instruktion, inden turen begynder. Grundet forsikringen er maksimum alder for deltagelse 64 år. Husk at medbringe: Badetøj, T-shirt, sandaler, solcreme og skiftetøj. Turen inkluderer: Afhentning fra hotel på sydkysten eller Ubud, ca. 2 timers riverrafting på floden, frokost ved flodbredden og transport tilbage til hotellet. Børn skal være fyldt 7 år for at kunne deltage.

Halvdags tur på ca. 5 timer – inkluderet frokost – Pris: Voksen 340 kr. Børn 7-12 år 290 kr.

Landsby aktiviteter i Desa Tunjuk

En tur for Jer som ønsker at opleve dagligdagen i en balinesisk landsby. Specielt egnet for familier med børn. Mellem kl. 8.00 og 8.30 vil I blive hentet på Jeres hotel. Efter en god times kørsel er I fremme ved landsbyen Tunjuk, nordvest for Ubud.

Ved ankomst vil I blive budt velkommen af den lokale befolkning i landsbyen. Derefter skal I besøge den lokale skole, hvor I sammen med eleverne har undervisning i sprog, sang og andre aktiviteter (i børnenes ferie vil besøget på skolen blive erstattet med, at børnene optræder med traditionel balinesisk dans).

Herefter skal I besøge et balinesisk hjem, hvor I får en utrolig indsigt i balinesernes levevis og deres mange daglige aktiviteter. Efterfølgende skal I gøres klar til aktiviteterne i marken, hvor I bl.a. skal deltage i ris dyrkning m.m. På den efterfølgende tur i plantagen vil I også opleve, at de lokale klatrer i kokospalmer, og efterfølgende serverer en forfriskning for Jer.

Efter aktiviteterne i marken, er tiden kommet til at I skal opleve det balinesiske køkken og de lokale vil tilberede en dejlig frokost for Jer. Herefter går turen igen tilbage til Jeres hotel. Alle aktiviteter vil blive ledsaget af engelsktalende lokalguide. Vi anbefaler, at I medbringer solcreme og egnede sko til landbrugs aktiviteterne (eksempelvis sandaler). Turen inkluderer: Afhentning fra hotel på sydkysten eller Ubud, aktiviteter i landsbyen, frokost og transport tilbage til hotellet.

Heldags tur på ca. 7 timer – inkluderet frokost – Pris: Voksen 480 kr. Børn under 10 år 260 kr.

Madlavningskursus

Efter morgenmaden hentes I på Jeres hotel og kører til det lokale marked i Ubud, her skal I handle de ingredienser som bruges i det balinesiske køkken. Herefter kører I til selve stedet for kurset.

Undervisningen vil give Jer et godt indblik I det balinesiske køkken og I vil stifte bekendtskab med de mest populære retter som f.eks. Nasi Goreng (stegte ris med grøntsager, kylling, svinekød og stegte æg), Satay (små trækulsgrillede grillspyd med kød eller kylling, som serveres med jordnøddesauce) og Mee Goreng (stegte nudler med grøntsager og kød). Kylling og tun i pandanus blade og meget mere. I skal efterfølgende nyde alle de tilberedte retter.

Efter måltidet vil I (hvis tiden tillader det) hjælpe med tilberedningen til balinesernes traditionelle ofring. Efterfølgende vil I blive kørt tilbage til hotellet. Turen inkluderer: Afhentning fra hotel i Ubud, frokost og transport tilbage til hotellet.

Halvdags tur på ca. 4 timer – Payuk Bali i Ubud – inkluderet frokost – Pris: Voksen 270 kr. Børn 5-12 år 190 kr.

Delfintur til Serangan Island

I bliver hentet på Jeres hotel, og kører til Merta Sari Beach (den sydlige del af Sanur stranden). Når I ankommer, får I en velkomstdrink og en kort briefing om delfinerne.

Herefter får I udleveret redningsveste og gummisandaler og sejler (10-15 minutter) ud til de flydende pontoner, der danner rammerne for havbassinerne. Her venter Jer et anderledes og fascinerende møde med delfiner. Et fantastisk dyr og en meget stor oplevelse.

Sammen med delfinernes instruktør går I ned i havbassinerne (står på en lille platform i vandet), hvor I har 30 minutter sammen med de legesyge og nysgerrige delfiner. I kommer helt tæt på delfinerne og kan lege og kæle med dem (I svømmer ikke med delfinerne).

Herefter går turen igen tilbage til Sanur stranden. Her bliver serveret kaffe og the samt lidt frugt og I kan benytte badefaciliteterne på stedet.

Husk at medbringe: Badetøj, håndklæde, solcreme, skiftetøj og kamera. Turen inkluderer: Afhentning fra hotel på sydkysten, 30 minutters interaktion med delfiner, kaffe/the/vand, badefaciliteter og transport tilbage til hotellet. Børn skal være fyldt 5 år for at kunne deltage.

Halvdags tur på ca. 4 timer – Pris: Voksen 600 kr. Børn 5-11 år 510 kr.

Cykeltur omkring Ubud

Efter morgenmaden vil I blive hentet og kørt til startstedet for cykelturen som ligger mellem Ubud og Sanur. Efter en kort instruktion og udlevering af mountainbikes og hjelme er I klar til turen. På turen vil I opleve Balis smukke natur og få et fantastisk indblik i den spændende kultur og indsigt i balinesernes levevis og deres mange daglige aktiviteter.

Turen går via landsbyer og rismarker til templet Subak i landsbyen Jagapati. Herefter skal i besøge et landsby tempel i Tunon og herefter fortsætter I til landsbyen Ambengan, hvor I skal besøge et almindelig balinesisk hjem (compound). Herefter fortsætter turen til Ubud hvor den slutter tæt på Monkey Forest. Inden I bliver kørt tilbage til Jeres hotel vil der blive serveret en dejlig frokost på en af Ubuds gode restauranter Laka-Leke.

Turen er på ca. 20 km. og forgår på mindre asfalt og grusveje med begrænset trafik. Turen starter i en højde på 300 meter over havet og slutter i en højde på 400 meter over havet. En smuk tur omkring Ubud som alle kan deltage på.

Husk at medbringe: Godt fodtøj, solcreme og kamera. Turen inkluderer: Afhentning fra hotel på sydkysten eller Ubud, mountainbike/cykel, hjelm, forsikring (9-64 år), engelsktalende guide, entre, vand, frokost og transport tilbage til hotellet.

Halvdags tur på ca. 6 timer – inkluderet frokost – Pris: Voksen 350 kr. Børn 7-12 år 260 kr.

Mountainbike Batur

I hentes på hotellet omkring kl. 8.00. Efter ca. 2 timers kørsel er I fremme i landsbyen Papadan. Her bliver I udstyret med en mountainbike og div. sikkerhedsudstyr, og efter en kort introduktion er I klar til at starte dagens oplevelser på to hjul.

Turen ned ad Mount Batur foregår i et roligt tempo på fredelige, småt befærdede veje og stier, og tager Jer bl.a. forbi hyggelige landsbyer, skyggefulde plantager og gamle tempelområder. Undervejs er der indlagt rigeligt med pauser, så I kan nyde de smukke scenarier og få taget nogle billeder til feriealbummet. Efter cykelturen får I en god frokost, inden I køres tilbage til Jeres hotel.

Husk at medbringe: Solcreme og vand. Turen inkluderer: Afhentning fra hotel på sydkysten eller Ubud, mountainbiketur, frokost og transport tilbage til hotellet. Børn skal være fyldt 7 år for at kunne deltage.

Heldags tur på 7-8 timer – inkluderet frokost – Pris: Voksen 380 kr. Børn 7-12 år 330 kr.

Trekking på Mt. Batur

Kl. ca. 2.00 (om natten) afhentes I på Jeres hotel, og kører i ca. 2 timer til landsbyen Penelokan. Herfra kører I til foden af Mount Batur, der er startpunktet for opstigningen. Efter ca. 3 timers trekking når I toppen, hvor I bliver belønnet med udsigten over området, mens solen står op, og sender sine første stråler ud over dalene.

I får en let morgenmad på toppen, der bl.a. inkluderer vulkansk dampede æg. Efter morgenmaden går I ned og efter en kort køretur kommer I til Bali Natural Hot Spring, hvor I har mulighed for at tage et behageligt og oplivende bad i de varme kilder. Herefter kører I ca. 1 time til Tegallalang for frokost på en lokal restaurant hvor I samtidig kan nyde den fantastiske natur og udsigt. Hvorefter går turen tilbage til Jeres hotel.

Husk at medbringe: Rigtig godt fodtøj, ekstra tøj da det kan være meget koldt på toppen og evt. badetøj. Turen inkluderer: Afhentning fra hotel på sydkysten eller i Ubud, let morgenmad, adgang til Bali Natural Hot Spring, frokost på lokal restaurant, sikkerhedsudstyr og transport tilbage til hotellet. Turen er forholdsvis krævende og børn skal være fyldt 7 år for at kunne deltage.

Heldags tur på 9-10 timer – inkluderet morgenmad og frokost – Pris: Voksen / Børn 620 kr.

Lembongan Ø-Cruise

Ca. 11 km. sydøst for Bali ligger øen Nusa Lembongan. Med sine blot 8 kvadratkilometer og 5.000 indbyggere, ligger denne lille paradisiske ø langt fra Sydbalis mere hektiske tempo. Udover turisme er en stor del af øens befolkning beskæftiget med at dyrke og høste seagrass (tang), som tørres og eksporteres til hele verden, hvor det bl.a. bruges til kosmetik og medicinske produkter.

Lembongan er omringet af mangrovesumpe, palmer og hvide sandstrande. Inde på øen er terrænet meget tørt, med vulkanske stengærder og kaktusdækkede bakker. Øen er fantastisk for surfing, snorkling og dykning. Vandet er blandt det klareste, man kan finde.

Omkring kl. 8.00 vil I blive afhentet på Jeres hotel og kørt til Benoa havnen. Her venter luksus katamaranen Bali Hai II på at sejle Jer til øen Lembongan. På sejlturen vil der blive serveret kaffe eller te, og der vil være snorkel instruktion på soldækket. Bali Hai´s slogan er ”ferie på en dag”, og der er også fart på denne cruise, som er fyldt med aktiviteter for hele familien.

I løbet af dagen vil der være aktiviteter, som snorkling i Lembongan Bay, banan båd, ”Semi-submersible” bådtur, hvor man kan se fisk og koraller gennem en glasbund i båden, 35 meter vandrutsjebane, rundvisning på øen, lækker frokost buffet m.m. Omkring kl. 15.00 sejler I tilbage til Benoa, hvorfra I bliver transporteret tilbage til Jeres hotel.

Husk at medbringe: Badetøj, T-shirt, solcreme og skiftetøj. Turen inkluderer: Afhentning på hotel på sydkysten, sejltur tur/retur, div. vand aktiviteter, rundtur på Lembongan og BBQ middag på stranden ved Hai Tide Beach Resort. Børn under 4 år er gratis.

Heldags tur på ca. 8 timer – Beach Club Cruise – inkluderet frokost – Pris: Voksen 810 kr. Børn 4-14 år 560 kr.

Morgentur til Skildpaddecenter i Serangan

Tidligt om morgenen bliver I hentet på Jeres hotel, og kører til Serangan. Her skal I besøge Turtle Conservation & Education Center. I vil her få en uddybende indsigt og forståelse i centerets program der omhandler bevarelse og genudsættelse af sårede og små skildpadder.

Hvis I donere et beløb på 150.000 Rupia (75 kr.) til centerets arbejde er det muligt at udsætte en skildpaddeunge og få et certifikat udstedt på dette. Sæsonen for skildpaddeunger er fra juni til oktober (det er dog nogle gange muligt fra maj til november). Vi kan ikke give nogle garantier da det naturligvis afhænger af om centeret har skildpaddeunger.

Herefter skal I besøge en privat skildpaddefarm der passes af de lokale i landsbyen, her vil der være mulighed for at ”lege” med skildpadderne, fodre dem m.m. På hjemturen til Jeres hotel køres forbi Benoa havnen, hvor de lokale fiskerbåde er ankeret op.

Husk at medbringe: Evt. badetøj (børn), håndklæde, skiftetøj, solcreme og kamera. Turen inkluderer: Afhentning fra hotel på sydkysten eller Ubud, engelsktalende guide, entre til center og transport tilbage til hotellet. Børn skal være fyldt 5 år for at kunne deltage.

Halvdags tur på 4-5 timer – Pris: Voksen 290 kr. Børn 5-11 år 160 kr.

Skildpaddecenter i Serangan & Kecak Dans Uluwatu

Først på eftermiddagen bliver I hentet på Jeres hotel, og kører til Serangan. Her skal I besøge Turtle Conservation & Education Center. I vil her få en uddybende indsigt og forståelse i centerets program der omhandler bevarelse og genudsættelse af sårede og små skildpadder.

Hvis I donere et beløb på 150.000 Rupia (75 kr.) til centerets arbejde er det muligt at udsætte en skildpaddeunge og få et certifikat udstedt på dette. Sæsonen for skildpaddeunger er fra juni til oktober (det er dog nogle gange muligt fra maj til november). Vi kan ikke give nogle garantier da det naturligvis afhænger af om centeret har skildpaddeunger.

På turen sydpå til Uluwatu templet passer I Benoa havnen, hvor de lokale fiskerbåde er ankeret op. Ved ankomsten til Uluwatu skal I først nyde den fantastiske udsigt og smukke solnedgang over det Indiske Ocean, fra den 70 meter høje klippe.

Derefter skal I opleve Kecak dans, en yndefuld og underholdende forestilling, med dans og drama som fortæller historien om prins Rama og hans redning af prinsesse Sita. Forestillingen bliver ledsaget af et stort mandskor der messer og synger. Herefter fortsætter turen hjem til Jeres hotel.

Husk at medbringe: Solcreme og kamera. Turen inkluderer: Afhentning fra hotel på sydkysten eller Ubud, engelsktalende guide, entre til center, billet til Kecak dans, entre til tempel og transport tilbage til hotellet. Børn skal være fyldt 5 år for at kunne deltage.

Halvdags tur på 6-7 timer – Pris: Voksen 380 kr. Børn 5-11 år 210 kr.

Udflugt til Ijen vulkanen på Øst Java

Sent på aftenen omkring kl. 22.00 afhentes I på Jeres hotel i Pemuteran, herfra kører i ca. 30 minutter til færgehavnen Gilimanuk. Sejlturen over Balistrædet tager ca. 30 minutter (dog skal I forvente ventetid ved færgen til ombord kørsel m.m.).

Ved ankomsten til Ketapang havnen på den østlige spids af Java overlades kørslen til firehjuls Jeep (4 WD) og I kører til landsbyen Licin, der ligger ved foden af ​​svovlvulkanen Ijen (Kawah Ijen er 2.800 meter høj).

Turen går igennem små landsbyer og afvekslende natur bestående af regnskov, kaffe og nellike plantager m.m. som vokser på skråningerne af ​​bjerget, hvorefter I ankommer til parkranger stationen i Paltuding.

Efter ca. 1,5 times gåtur af forholdsvis gode stier når I kanten af ​​Ijen krateret. Her venter Jer en storslået oplevelse med udsigt til den turkisblå (jadefarvet) krater sø, der er den mest svovlholdige i verden.

I kan opleve de lokale minearbejder som arbejder i bunden at krateret, hvor de udvinder svovl fra aflejringerne (dampene). Svovlen transporteres gående, først op af krateret og så ned af bjerget. Arbejderne bærer 75-100 kilo svovl i deres bambus kurve, som de sælger i landsbyen.

For dem der er er interesseret er der mulighed for at gå yderlige 30 minutter og se den ”blå ild” fra den aktive vulkan. ”Blå ild” er svovlsyregas som antændes og danner et ”elektrisk” blåt lys, flammerne kan blive op til 5 meter høje.

Bagefter går I tilbage til parkranger station i Paltuding, for at køre samme vej tilbage til Ketapang, hvor I tager færgen tilbage til Bali. I vil være tilbage på Jeres hotel ca. kl. 13.00.

Se evt. disse videoer fra YouTube Video 1Video 2Video 3Video 4

Turen inkluderer: Afhentning fra hotel i Pemuteran, engelsktalende guide, 4-WD JEEP, entre, færgebilletter og transport tilbage til hotellet. Hotellet sørger for en lille boks med morgenmad og evt. frokost kan købes mellem Licin og Ketapang. Turen egner sig ikke for børn under 12 år.

Heldagstur på ca. 15 timer – Pris: Voksen / Børn 1.150 kr.

 

Alle udflugter og priser er baseret på minimum 2 voksne deltagere. Kontakt os ved flere personer.

Se også vores store udvalg af sightseeing på Bali.