Flyrejser til Bali

Flyrejser til Bali

Høj service og komfort er i højsæde

Flyrejser til Bali

Alle vores rejser til Bali udarbejdes i samarbejde med flyselskaber, hvor kort rejsetid samt høj service og komfort er i højsædet

Vi samarbejder tæt med Turkish Airlines, Qatar Airways, Singapore Airlines, Emirates, KLM, Thai Airways m.fl. Mange af disse selskaber tilbyder også indenrigs flybilletter fra både Billund og Ålborg og vi tilbyder også flyrejser til Bali fra Hamburg.

Mange flyselskaber kører løbende kampagner, hvor de tilbyder rigtigt gode og billige flybilletter. Vær opmærksom på at jo tidligere I bestiller Jeres flybilletter, jo større er chancen for at få dem til en god pris. Ønsker I selv at stå for flybilletter til Bali, er dette naturligvis også muligt.

For hele 2023/2024 disponerer vi over rigtig mange faste afgange, se oversigten her. I vores bookingsystem kan I skræddersy jeres rejse og se priser m.m.

Travel2Bali optræder som agent for luftfartsselskabet og er derfor alene formidler af flybilletter. Det er luftfartsselskabet alene, der har ansvaret for flyrejsens korrekte gennemførelse. Travel2Bali sælger kun flybilletter i forbindelse med pakkerejser (hotel, transport m.m.).

På dette link Tjek-in tider i Kastrup Lufthavn kan I se alle flyselskaber. Klik på selskaberne nedenfor for at læse mere om selskabet, regler for bagage og rediger Jeres booking m.m.

 

Turkish Airlines

Turkish Airlines slogan er ”Widen Your World”. Selskabet betjener 127 lande og 324 destinationer og derved er Turkish Airlines det selskab i verden som flyver til flest destinationer.

Turkish Airlines har siden 2008 været medlem af Star Alliance og i flere år kåret af Skytrax, som Europas bedste flyselskab.

Selskabet satser på høj service og deres underholdningssystem tilbyder de nyeste film, musik, spil og derudover tilbydes Wi-Fi-service ombord på de oversøiske rejsemål. De oversøiske flyvninger til Bali er med Boeing 787-9 Dreamliner. Se video.

Når I flyver med Turkish Airlines, passer rejsetiderne optimalt da I flyver de lange strækninger om natten. De samlede rejsetiden mellem Danmark og Bali er knapt 19 timer på både ud- og hjemrejsen og på turen kan I nyder deres udsøgte forplejning, som naturligvis er inkluderet i prisen. Se video.

Turkish Airlines Bagage regler.

Ønsker I at redigere jeres booking, ændre sæder, bestille special mad eller Check-in online, skal I klikke på knappen nedenfor.

Derefter skal I logge ind med jeres bookingnummer (PNR) og jeres efternavn.

Qatar Airways

“World’s 5-star airline” er sloganet for Qatar Airways, som er et af kun seks flyselskaber i verden, som har fået fem stjerner af det uafhængige bureau Skytrax. Qatar Airways får stor ros for deres sæder og underholdning ombord. Al forplejning er naturligvis inkluderet i prisen.

Qatar Airways blev i 2011, 2012 og 2015 udnævnt som verdens bedste flyselskab. Qatar Airways er efter Singapore Airlines, det selskab som har kortest ud- og hjemrejse tider mellem Danmark og Bali.

Qatar Airways Bagage regler

Ønsker I at redigere Jeres booking, ændre sæder, bestille special mad eller Check-in online, skal I klikke på knappen nedenfor.

Derefter skal I klikke på My Trips – log ind med Jeres efternavn og bookingnr (PNR), eller vælge Check-in.

Singapore Airlines

Singapore Airlines betragtes af mange som et af verdens bedste flyselskaber, og de har da også vundet en lang række priser. Selskabet er kendt for deres gode sæder, høje service og gode mad ombord. Al forplejning er naturligvis inkluderet i prisen.

Derudover tilbyder lufthavnen i Singapore et stort program af udflugter, hotelophold, services m.m. ved evt. ventetid eller stopover i Singapore.

Singapore Airlines blev i 2015 udnævnte som verdens andet bedste flyselskab, og er det selskab som har kortest ud- og hjemrejse tider mellem Danmark og Bali.

Singapore Airlines Bagage regler.

Ønsker I at redigere Jeres booking, ændre sæder, bestille special mad eller Check-in online, skal I klikke på knappen nedenfor.

Derefter skal I klikke på Manage booking eller Check in – log derefter ind med Jeres bookingnr. (PNR) og Jeres efternavn.

Emirates

Emirates blev i 2017 udnævnt til verdens bedste luftfartsselskab af TripAdvisor (Travelers’ Choice Awards for Airlines). Selskabet har mere end 100 Airbus 380 fly og 150 Boeing 777 og har derved en af verdens yngste wide body flåder.

Emirates satser på høj service, god komfort og med deres prisvindende underholdningssystem ice, får I et meget stort underholdningsprogram af musik, film og de bedste Tv-serier på flere sprog.

Når I flyver med Emirates er rejsetiden mellem Danmark og Bali kun ca. 17 timer på udrejsen og ca. 19 timer på hjemrejsen og på turen kan I nyder en udsøgt forplejning, som naturligvis er inkluderet i prisen.

Emirates Bagage regler.

Ønsker I at redigere Jeres booking, ændre sæder, bestille special mad eller Check-in online, skal I klikke på knappen nedenfor.

Derefter skal I klikke på Administrer booking eller Check-in – log derefter ind med Jeres efternavn og bookingnr (PNR).

KLM

KLM er det nationale flyselskab i Holland, og blev 2004 en del af fusionen Air France-KLM. De har daglige afgange fra Kastrup, Billund og Ålborg til Amsterdam og derfra videre til Bali. Al forplejning er naturligvis inkluderet i prisen.

KLM har mellem Danmark og Bali en samlet udrejsetid på ca. 19 timer og en samlet hjemrejsetid på ca. 21 timer.

KLMs Bagage regler – Kort over lufthavnen Schiphol i Amsterdam Klik her.

Ønsker I at redigere Jeres booking, ændre sæder, bestille special mad eller Check-in online, skal I klikke på knappen nedenfor.

Derefter skal I klikke på Min Rejse eller Chech-in – log derefter ind med Jeres bookingnr. (PNR) og Jeres efternavn.

Thai Airways

Flyv med Thai Airways til Bali og oplev ægte thailandsk gæstfrihed og varme fra det øjeblik du træder ombord. Med Thai Airways er mad, drikke, bagage og sædevalg altid inkluderet i billetprisen. Underholdningssystemet giver adgang til timevis af film, serier og musik for børn og voksne i alle aldre.

Thai Airways har siden 1972 været et af danskernes foretrukne flyselskaber når rejsen går østpå. Bangkok lufthavn er, på trods af sin størrelse, nem og bekvem at bruge når der skal skiftes fly før rejsen går videre. Thai Airways – Smooth as Silk.

Når I flyver med Thai Airways er rejsetiden mellem Danmark og Bali ca. 17/18 timer på udrejsen og ca. 20/21 timer på hjemrejsen

Thai Airways Bagage regler.

Ønsker I at redigere Jeres booking, ændre sæder, bestille special mad eller Check-in online, skal I klikke på knappen nedenfor.

Derefter skal I vælge My Booking eller icheck in – log derefter ind med Jeres bookingnr. (PNR) og Jeres efternavn.