Warwick Ibah Luxury

Ubud & hoteller

Ubud - Balis kulturelle centrum

Ubud & hoteller

Ubud – Balis kulturelle centrum: I den bjergrige og centrale del af Bali findes sirligt anlagte risterrasser, udsmykkede templer og mange større og mindre landsbyer. Landskabet er frodigt og varieret med dybe slugter, grønne dale og fossende floder. Denne del af øen er også centrum for den balinesiske kunst, og hver landsby har sit speciale.

Her finder man den atmosfære, som mange betegner, som Balis sande sjæl. Det er også her traditionerne og de ceremonielle optog dyrkes mest helhjertet. I Ubud eller omegn er der altid en højtidelighed, der kræver et optog. Området kan besøges på en heldagstur, men vil I rigtigt opleve områdets charme, anbefaler vi som minimum 2-3 overnatninger i Ubud.

Byen Ubud har siden 1930´erne været Balis kulturelle centrum. Her har kunstnere fra hele verden fundet et kunstnerisk fristed, og de smukke omgivelser har været en uudtømmelig inspirationskilde for bl.a. malere, skulptører og træskærere. Besøg et af gallerierne eller museerne i Ubud.

Trods et stigende antal turister til byen har Ubud stadig en smittende, afslappet atmosfære, og kontrasten til de, til tider hektiske strande i syd er skærende. I Ubud findes mange spændende kunstforretninger med flotte kopier af berømte værker, smukke souvenirs og brugskunst.

Men faktisk er Ubuds fineste kunstværk det omkringliggende landskab, som bedst indfanges på en gå- eller cykeltur. En anden populær destination er abeskoven, Monkey Forest i Ubud. Ved aftenstid, når roen og temperaturen sænker sig, kan indtrykkene fordøjes på en af byens mange hyggelige restauranter eller caféer.