Ubud Village Hotel

Ubud Village Hotel

Flot og stilfuldt hotel beliggende midt i Ubud

Ubud Village Hotel

Ubud Village Hotel er et moderne og stilfuldt hotel beliggende direkte på Monkey Forest Road og er kendetegnet ved, central beliggenhed, høj klasse og meget professionel service.

De 56 værelser er store, moderne og stilfuldt indrettet i balinesisk stil. Det er kun deres værelseskategori Suite som har balkon eller terrasse. Alle værelser er udstyrede med aircondition, TV, telefon, sikkerhedsboks, køleskab og kaffe/te faciliteter m.m.

Resortet har en mindre swimmingpool beliggende ved restauranten Madu og ved indgangen til hotellet ligger restauranterne El Mexicano og Maluku, de er begge meget populære og besøges af Ubuds mange gæster.

Hotellet har fitnessfaciliteter og et stort og flot spacenter, som tilbyder et stort udvalg af forskellige behandlinger og massager. På toppen af hotellet findes en tagterrasse med lounge faciliteter og her serveres hver eftermiddag kaffe/te. Her er også mulighed for en romantisk middag med udsigt over Ubud.

Resortet tilbyder et stort udvalg af aktiviteter som madlavnings kursus, ofrings kursus, yoga m.m. og hjælper gerne med at arrangere udflugter m.m. Hotellet har fri Internet.