Ubud Village Hotel

Ubud Village Hotel

Flot og stilfuldt hotel beliggende midt i Ubud

Ubud Village Hotel

Ubud Village Hotel er et moderne og stilfuldt hotel beliggende direkte på Monkey Forest Road og kendetegnet ved, central beliggenhed, høj klasse og meget professionel service.

De 56 værelser er store, moderne og stilfuldt indrettet i balinesisk stil. Værelserne er udstyrede med aircondition, TV, telefon, minibar, sikkerhedsboks, kaffe/te faciliteter m.m. og de har alle enten balkon eller terrasse.

Resortet har en mindre swimmingpool beliggende ved restauranten Madu og ved indgangen til hotellet ligger restauranterne El Mexicano og Maluku, de er begge meget populære og besøges af Ubuds mange gæster.

Hotellet har fitnessfaciliteter og et stort og flot spacenter som tilbyder et stort udvalg af forskellige behandlinger og massager. På toppen af hotellet findes en tagterrasse med lounge faciliteter og her serveres hver eftermiddag kaffe og the, og her er også mulighed for en romantisk middag med udsigt over Ubud.

Resortet tilbyder et stort udvalg af aktiviteter som madlavnings, ofrings kurser, yoga m.m. og hjælper gerne med at arrangere udflugter m.m. Der er fri Internet på hele hotellet.