Rejser til Bali, Lombok og Gili øerne

Vi har et stort udvalg af rejser til Bali og de omkringliggende øer

En rejse til Bali er en uforglemmelig og enestående oplevelse. Vi skræddersyr alle rejser efter vores gæsters ønsker og behov. Vores store viden om Bali og øerne omkring samt vores lokale service sikrer alle en oplevelsesrig rejse af meget høj kvalitet.

Bali rejser efter Jeres ønsker og behov

Vores store udvalg af pakkerejser nedenfor kan forhåbentligt inspirere Jer til, hvordan netop Jeres drømmerejse skal se ud. Vi udarbejder meget gerne et uforpligtende rejsetilbud baseret på netop Jeres rejseønsker, behov og forventninger.

Se rejsebeskrivelser fra gæster på Bali og de omkringliggende øer. Se også vores Bali katalog hvor I finder en samlet oversigt over næsten alle vores rundrejser.

Kontakt os gerne direkte på tlf. 4027 7595 og få en snak om vores mange rejser og de muligheder der er for netop Jer.Bali rejser med spændende oplevelser

Alle vores rejser inkluder spændende udflugter og sightseeingture. Hvis I ønsker flere udflugter har vi et stort udvalg af sjove og spændende udflugter på Bali.

På alle vores sightseeingture har I Jeres egen privat guide som er meget fleksibel i forhold til netop Jeres ønsker, og sammen planlægger I den mest optimale udflugt for netop Jer.