Rejser til Bali & øerne

Rejser til Bali & øerne

Individuelle og skræddersyede rejser til Bali

Rejser til Bali & øerne

Vi har et stort udvalg af rejser til Bali og de omkringliggende øer

En rejse til Bali er en uforglemmelig og enestående oplevelse, om det er en ferierejse med oplevelser eller ren badeferie – Bali har det hele.

Vi har 15 års erfaring i individuelle og skræddersyede rejser til Bali og øerne omkring. Vores store viden om Bali kombineret med eget lokalt kontor, guider og chauffører, giver jer en sikker og oplevelsesrig rejse af meget høj kvalitet.

På mange af vores rejser besøger I flere spændende områder og opleve det balinesiske hverdagsliv på tætteste hold. Udover privat guideservice inkluderer vores rejser også privat chauffør. Dette er med til at give jer et utroligt indblik i Balis spændende kultur, den betagende smukke natur og øens fantastiske befolkning og deres mange traditioner.

Skræddersy jeres rejse i vores bookingsystem og se priser m.m.

Bali rejser efter jeres ønsker og behov

Vores mange eksempler på pakkerejser nedenfor kan forhåbentligt inspirere jer til, hvordan netop jeres drømmerejse skal se ud. Vi udarbejder meget gerne et uforpligtende rejsetilbud baseret på netop jeres rejseønsker, behov og forventninger.

Se de mange rejsebeskrivelser fra vores gæster, måske disse kan inspirere jer til hvordan netop jeres rejsearrangement skal være og på Trustpilot kan I se vores gæsters bedømmelser af os og vores rejser.

Vi har åben alle dage fra kl. 9.00 til 18.00 så kontakt os gerne telefonisk på tlf. 4027 7595, for en snak om jeres ønsker og de mange muligheder vi kan tilbyde.