Rejser til Bali, Lombok og Gili øerne

Vi har et stort udvalg af rejser til Bali og de omkringliggende øer

En rejse til Bali er en uforglemmelig og enestående oplevelse. Vi har 11 års erfaring i skræddersyede rejser til Bali og øerne omkring. Vores store viden om Bali kombineret med eget lokalt kontor, guider og chauffører, giver Jer en sikker og oplevelsesrig rejse af meget høj kvalitet.

Bali rejser efter Jeres ønsker og behov

Vores mange eksempler på pakkerejser nedenfor kan forhåbentligt inspirere Jer til, hvordan netop Jeres drømmerejse skal se ud. Vi udarbejder meget gerne et uforpligtende rejsetilbud baseret på netop Jeres rejseønsker, behov og forventninger.

Se de mange rejsebeskrivelser fra vores gæster, måske disse kan inspirere Jer til hvordan netop Jeres rejsearrangement skal være og på Trustpilot kan I se vores gæsters bedømmelser af os og vores rejser.

Vi har åben alle dage fra kl. 9.00 til 18.00 så kontakt os gerne telefonisk på tlf. 4027 7595, for en snak om Jeres ønsker og de mange muligheder vi kan tilbyde.

Kort beskrivelse af Travel2Bali og Bali
Beskrivelse af Bali, destinationer og vores rejser
Balis fascinerende kultur og smukke naturBali rejser med spændende oplevelser

Alle vores rejser inkluder spændende udflugter og sightseeingture. Hvis I ønsker flere udflugter har vi et stort udvalg af sjove og spændende udflugter på Bali.

På alle vores sightseeingture har I Jeres egen privat guide som er meget fleksibel i forhold til netop Jeres ønsker, og sammen planlægger I den mest optimale udflugt for netop Jer.