Den klassiske Bali Rundrejse

Den klassiske Bali Rundrejse

Oplev Balis kultur og natur på tætteste hånd

Den klassiske Bali Rundrejse

Denne rundrejse er for jer der ønsker et helt utroligt indblik i Balis fascinerende kultur, betagende smukke natur og imødekommende lokalbefolkning. I kommer rundt på en stor del af Bali og jeres private guide og chauffør følge jer på rejsen.

I besøger 4 meget populære områder på Bali og rejsen starter på den sydlige del af Bali i f.eks. badebyen Sanur og derefter skal I opleve den centrale del af Bali og bo i byen Ubud. Derefter skal I opleve den østlige del af Bali og bo i f.eks. Candidasa og derefter skal I opleve den nordlige del af Bali, hvor I skal bo i Lovina.  Turen slutter igen på den sydlige del af øen i f.eks. badebyen Sanur.

Turen indeholder som udgangspunkt 4 heldags sightseeingture med privat guide og chauffør og kan naturligvis kombineres med vores store udvalg af udflugter.

 

Prisen starter fra 16.100 kr. for 17 dage

Prisen inkluder: Flybilletter inkl. bagage, forplejning, skatter og afgifter, 14 nætter i dobbeltværelser inkl. morgenmad, alle transporter mellem destinationerne, sightseeingture og bidrag til Rejsegarantifonden.