Corona / COVID-19 på Bali

Corona / COVID-19 på Bali

Information om Corona / COVID-19 situationen

Corona / COVID-19 på Bali

I samarbejde med vores lokale kontor og personale på Bali, følger vi naturligvis løbende udviklingen på Bali og de omkringliggende øer.

Status på Bali d. 14/1-2022 er: ca. 114.480 total smittede, ca. 110.320 helbredte/raske igen, ca. 100 under observation eller behandling og ca. 4.060 personer er døde med corona. Der forligger desværre ikke tal for hvor mange af øens befolkning (på ca. 4,3 millioner), som er/bliver testet.

I 2020 begyndte de Indonesiske myndigheder at vacciner deres sundhedspersonale og myndighederne valgte også at prioriterede Balis befolkning (på ca. 4.3 millioner), for hurtigst muligt at få turismen op at kører igen. Midt i januar 2022, har ca.  3,88 millioner (87%) fået første vaccine og ca. 3,16 millioner (71%) har fået 2. vaccine.

Da en meget stor del af Balis befolkning (ca. 80%) er afhængig af turismen arbejdes der meget ihærdigt på at få implementeret forskellige procedure og standarter som skal give tryghed for de besøgende. Lige nu arbejder alle aktører i turistindustrien tæt sammen med myndighederne for at finde en løsning, der gør at Bali kan åbne op for internationale gæster hurtigst muligt.

Der kommer rigtig mange forskellige meldinger fra de Indonesiske myndigheder og det er derfor meget svært at sige noget bestemt om hvornår Bali igen åbner op for internationale gæster. De dansker rejsevejledningen for Indonesien/Bali er orange, hvilket betyder at erhvervsrejsende, færdigvaccinerede og deres medrejsende børn samt tidligere smittede ikke frarådes rejser, oplyser Udenrigsministeriet.

Vi vil løbende besøge vores hoteller og sikre os at standarten og servicen lever op til vores forventninger og derved sikre os at alle vores gæster får samme oplevelser som før corona.

Skulle I have spørgsmål eller ligne er I altid velkommen til at kontakte os på tlf. 4027 7595, vi er på kontoret alle dage (også i weekenden) og sidder klar ved telefonen.

Vi kan anbefaler at I følger den Danske Ambassade i Indonesien, vedr. coronavirus: https://indonesien.um.dk/rejse-og-ophold/nycoronavirus-covid19

Læs evt. denne artikel fra d. 6/4-2021 af Lars Bo Larsen, Danmarks ambassadør i Indonesien: Læs artikel her.

Nedenstående link m.m. er råd og vejledning og vi kan ikke gøres ansvarlig for informationernes rigtighed og om siderne opdateres/er opdateret.

På disse link kan I følge og orienterer jer om situationen på Bali:

https://www.indonesia.travel/gb/en/coronavirus

https://www.welcomebacktobali.com/

https://www.bali.com/corona-virus-bali-indonesia.html

https://www.balihotelsassociation.com/important-updates/thesituation/

https://www.balibuddies.com/travelling-to-bali-during-covid-19/

Nyhedsmedier:

https://coconuts.co/bali/news/

https://seminyaktimes.com/

https://www.thebalitimes.com/

https://thebalisun.com/

https://www.thejakartapost.com/news/

Udenrigsministeriets rejsevejledningen for Indonesien:

https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/indonesien/

WHO Official Updates – Coronavirus

https://covid19.who.int/region/searo/country/id

Udenrigsministeriet hjemmeside:

https://um.dk/

Udenrigsministeriets side med tilmelding til danskerlisten:

https://danskerlisten.um.dk/

Myndighedernes fælles side om coronavirus/covid-19 i Danmark:

https://coronasmitte.dk/

Link til Udenrigsministeriets side om coronavirus og rejser:

https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/

De Indonesiske immigrationsmyndigheder:

https://www.imigrasi.go.id/en/

 

Travel2Balis forpligtigelser og ansvar vedr. pakkerejser.

Travel2Bali er en dansk virksomhed (CVR nr. 64595512) og derfor underlagt dansk lovgivning. Vi arbejder altid efter reglerne i pakkerejseloven, hvilket sikrer vores kunder meget stor forbrugerbeskyttelse i henhold til den gældende lovgivning (pakkerejseloven).

Vi er registeret i Rejsegarantifonden (Reg. nr. 2050), hvilket betyder, at vores kunder altid er sikret/garanteret deres tilgodehavende.

De danske rejsebetingelser siger: Hvis der indenfor et tidsrum på 14 dage før rejsens påbegyndelse forekommer krigshandlinger, naturkatastrofer, livsfarlige, smitsomme sygdomme eller lignende kan rejsen afbestilles vederlagsfrit. Her gælder dog som betingelse, at offentlige danske myndigheder (Udenrigsministeriet eller Sundhedsmyndighederne) direkte fraråder rejser til det pågældende område.

Hvis I ønsker at aflyse jeres rejse til Bali/Indonesien og Udenrigsministeriet ikke fraråder rejser dertil (orange eller rødt) i den periode, gælder vores generelle betingelser.

Hvis de Indonesiske myndigheder skulle nægte rejsende fra Danmark/danske statsborger indrejse til Bali/Indonesien, kan vi som rejsebureau ikke leverer den solgt rejse og vi er derfor forpligtet til at refunderer kunden det indbetale beløb.

Hvis flyselskaberne indstiller flyvninger til Bali/Indonesien eller fra Danmark og annullerer jeres flybooking, kan vi som rejsebureau ikke leverer den solgt rejse og vi er derfor forpligtet til at refunderer jer det indbetale beløb.

Vi deler kontorfaciliteter med et firma som driver et privat hospital og 3 lægeklinikker (beliggende på 3 af Balis store hoteller). Vi føler derfor at vi er tæt på faglig viden og evt. assistance hvis der skulle blive brug for dette.

Det er dog vigtigt at understrege at hvis man på sin ferie bliver syg, skal man altid kontakte sin rejseforsikring, som vil rådgive om evt. tiltag (lægebesøg, hospital m.m.)

Der kan ikke laves beredskabsplaner for alle situationer som måtte opstå, men som medlem af Rejsegarantifonden og derved også pakkerejseloven er vi forpligtede til at hjælpe alle vores gæster og håndterer enhver situationen bedst muligt. Da vi har 13 års erfaring i rejser til Bali og samtidig har eget kontor og personale på Bali føler vi os rigtig godt rustet til at håndterer hvad der evt. kunne opstå af problemstillinger for vores gæster.