Om Travel2Bali

Travel2Bali har siden 2008 arrangeret tema- og specialrejser til Bali, Lombok og Gili øerne. Vi skræddersyr individuelle rejsearrangementer, tilpasset vores gæsters ønsker og behov. Se rejsebeskrivelser fra vores gæster.

Vores store viden og detaljeret kendskab til Bali og de omkringliggende øer, giver vores gæster en personlig og professionel rådgivning, om de mange muligheder vi kan tilbyde.

Vi har eget kontor, guider, chauffører og biler på Bali, hvilket sikrer vores gæster et utroligt højt serviceniveau under opholdet.

Vi er underlagt dansk lovgivning, hvilket garanterer vores gæster stor tryghed. Alle vores rejser er dækket af Rejsegarantifonden og pakkerejseloven. Dette sikrer Jer stor forbrugerbeskyttelse i henhold til gældende lovgivning.


Tim Laugesen

Tim Laugesen startede i 2008 Travel2Thailand og Travel2Bali.
Selskabet har siden 2012 kun beskæftiget sig med rejser til Bali, Lombok og Gili øerne.

Tim har gennem sine mange besøg opnået en meget stor og detaljeret viden om alle vores destinationer, hoteller, udflugter m.m. Tim står for den daglige koordinering af de fleste rejsearrangementer.

Tim har før rejsebranchen beskæftiget sig med hoteldrift, koordinering af event- og teambuilding arrangementer og har mange års erfaring i turist og rejsebranchen.

 

Tim Laugesen - Travel2Bali

 

 

 

 

 

 

Ni Ketut Ariati

Ni Ketut Ariati også kaldet Ari, står lokalt for booking af hoteller og for al koordinering af transporter, sightseeingture, udflugter m.m.

Når I ankommer til Bali, vil I få udleveret direkte telefonnummer til Ari, som gerne hjælper Jer ved specielle ønsker eller lignende.

 

Ni Ketut Ariati - Travel2Bali

 

 

 

 

 

 

Wayan Sarnawan

Wayan Sarnawan blot kaldet Wayan, står for koordinering af al vores guide service på Bali.

Wayan arbejder også selv som guide sammen med vores faste team af lokale guider på Bali.

 

Agung Bawa

Agung Bawa blot kaldet Agung, står for koordinering af biler og chauffører vedr. transport på Bali.

Agung arbejder også selv som chauffør sammen med vores faste team af lokale chauffører på Bali.

 

Made Ariani

Made Ariani også kaldet Ibu Made, er vores lokale “chef” og står for den daglige ledelse af kontoret.

Ibu Made står også for alle lokale kontrakter, samarbejdsaftaler, økonomi m.m.