Områder & hoteller

Områder & hoteller

Hoteller på Bali, Lombok og Gili øerne

Områder & hoteller

Vi samarbejder med et bredt udvalg af hoteller på Bali og de omkringliggende øer og vi har et stort udvalg, lige fra gode turistklasse hoteller til 5-stjernede luksushoteller, villaer m.m.

Alle vores hoteller er håndplukket og valgt ud fra beliggenhed, værelser, service og pris. De fleste af hotellerne er små, hyggelige og charmerende hoteller med en intim atmosfære. Vi besøger løbende alle vores hoteller og på de fleste hoteller har vi selv haft minimum 3 overnatninger.

Standarden er høj, og på Bali får I rigtigt meget hotel for pengene i forhold til mange andre destinationer i verden. Når man bor på et af de mange hoteller på Bali, er man ikke i tvivl om, at man er på besøg i en helt anden del af verden og for de fleste af vores gæster, er et 3-stjernet hotel på Bali en meget høj standard.

Nedenfor kan læse hvad der er kendetegnende for områderne og se et udvalg af vores mest populære hoteller i området. Under hvert hotel finder I en beskrivelse af hotellet og faciliteterne samt billeder fra stedet. Skulle I have specielle ønsker vedr. hotel eller beliggenhed, hører vi naturligvis meget gerne fra jer. I vores bookingsystem kan I skræddersy jeres rejse og se priser m.m.