Hoteller på Bali, Lombok og Gili øerne

Vi samarbejder med et bredt udvalg af hoteller på Bali og de omkringliggende øer

Vi har et stort udvalg, lige fra gode hoteller i turistklassen til 5 stjernede luksushoteller, villaer m.m.

På Bali er der aldrig langt til vandet, og langs næsten hele kysten ligger der mange fine hoteller. Men også inde midt på Bali, ved eksempelvis byerne Ubud og Munduk, findes der rigtigt mange dejlige hoteller.

Når man bor på et af de mange hoteller på Bali, er man ikke i tvivl om, at man er på besøg i en helt anden del af verden.

Standarden er høj, og på Bali får I rigtigt meget hotel for pengene i forhold til mange andre destinationer i verden. De fleste af vores hoteller er små, hyggelige og charmerende med en intim atmosfære. Vi har besøgt alle vores hoteller, og på de fleste har vi haft 2-3 overnatninger.

Vores hoteller er valgt ud fra beliggenhed, værelser, service og pris. For de fleste gæster er et 3 stjernet hotel på Bali en meget høj standard.

I menuen til venstre kan I under områderne læse, hvad der er kendetegnende for netop dette område. I undermenuen kan I se et udvalg af vores mest populære hoteller i dette område.

Under hvert hotel finder I en beskrivelse af hotellet og faciliteterne samt billeder fra stedet. Skulle I have specielle ønsker vedr. hotel eller beliggenhed, hører vi naturligvis meget gerne fra Jer.

Hotel Bali Hotel Lombok Hotel Gili øerne Hotel Lembongan
Hai Tide Beach Resort 1 Hoteller Lombok Hoteller Gili øerne Hoteller Lembongan
Coconut Beach Resort 1 Hoteller på Lombok Hoteller på Gili øerne Hoteller på Lembongan