Java & hoteller

Java – en af Indonesiens hovedøer

Java & hoteller

Java – en af Indonesiens hovedøer: Java er Indonesiens politiske, geografiske og økonomiske centrum. Der bor ca. 120 millioner mennesker på den ca. 130.000 km² lange og smalle ø. Trods en befolkningstæthed større end de fleste steder på kloden, er det traditionsrige Java afgjort et besøg værd.

Java er en fantastisk frugtbar ø med en slående skønhed. Næsten uanset hvor man opholder sig på Java, domineres landskabet af et blågråt kegleformet omrids. De 121 vulkaner der findes på øen, rejser sig majestætisk – de højeste mere end 3.600 meter.

Det er ikke kun naturen, der drager. Javaneserne holder de gamle traditioner i hævd, og genfortæller gerne områdets dramatiske historier gennem musik, dans, drama og dukketeater. Sidst, men ikke mindst ligger Indonesiens vigtigste bygningsværker på Java. Et besøg på Borobudur og Prambanan er et absolut “must”.

Vi har sammensat en “lille” rundrejse på Java, hvor I vil besøge øens største seværdigheder og komme helt tæt på den fantastiske natur og befolkning.