Rejseforedrag

Rejseforedrag

Spændende rejseforedrag om Bali og øerne

Rejseforedrag

I samarbejde med Vietnam Travels afholder vi rejseforedrag om spændende rejser til Bali, Vietnam & Cambodia. Disse 3 meget spændende rejsedestinationer i asien, byder på mange forskelligartet oplevelser for både store og små. 

Vores foredrag om Bali og de omkringliggende øer vil omhandle ørnes spændende og fascinerende kultur, den smukke natur og ikke mindst Balis specielle og imødekommende befolkning.

Vi vil også give rejseinformation om de mange oplevelser og seværdigheder der findes på øen og eksempler på hvordan man bedst kommer rundt og derved oplever de meget forskelligartede områder Bali kan tilbyde. På Vietnam Travels hjemmeside kan I læse mere om hvad deres foredrag indeholder, klik her: https://www.vietnamtravels.dk/foredrag/

Det samlede rejseforedrag vil varer ca. halvanden time, hvorefter der er en kort pause og til sidst gives der praktisk rejseinformation og der åbnes op for evt. spørgsmål.

Nedenfor findes tilmelding formular til vores rejseforedrag om Bali, Vietnam & Cambodja. Der er gratis adgang men tilmelding er dog nødvendigt.

 

Rejseforedrag