Radha Phala Resort

Radha Phala Resort

Beliggende i udkanten af Ubud

Radha Phala Resort

Radha Phala Resort & Spa er beliggende i udkanten af Ubud, i landsbyen Kumbuh 30 minutters gang fra den centrale del af Ubud og 1.700 meter fra søsterresortet, Rama Phala Resort & Spa.

Her blandt rismarker og palmer kan man rigtig nyde Balis natur, stilheden og roen og her får man også en god fornemmelse af landsbymiljøet og de lokales dagligdag. Resortet er opført i 2015 og stilen er moderne balinesisk arkitektur. Resortet fremtræder alle steder utroligt flot og de 24 værelser har alle connecting og derfor velegnet til familier.

Alle værelser er store og indrettet og moderne stil. Værelserne er udstyrede med aircondition, TV, telefon, minibar, sikkerhedsboks, kaffe/te faciliteter m.m. og de har alle enten balkon eller terrasse.

Resortet har en dejlig stor swimmingpool med udsigt over rismarker og landsbyen. Restauranten tilbyder et meget stort udvalg af indonesiske og vestlige retter og i deres flotte spacenter tilbydes et bredt udvalg af forskellige behandlinger og massage.

Resortets arrangere mange aktiviteter som f.eks. ”kursus” i batik og offering, madlavnings kursus m.m. og deres tourdesk hjælper gerne med at arrangere cykel udlejning m.m. ligesom de også tilbyder shuttle bus 4 gange dagligt til Ubud centrum. Der er fri Internet på hele området.