Pertiwi Resort

Pertiwi Resort

Spændende resort med rigtig god beliggenhed

Pertiwi Resort

Pertiwi Resort & Spa er et spændende turistklasseresort med en rigtig god beliggenhed centralt i Ubud. På trods af den centrale placering er her dejlig fredeligt og den frodige have der omgiver stedet er det perfekte sted at slappe af.

Resortet tilbyder sine gæster 2 dejlige swimmingpool områder, en spa afdeling samt 2 restauranter. Værelserne Super Deluxe og Deluxe Suite er nydeligt indrettede i balinesisk stil og har enten balkon eller terrasse. Derudover er de alle udstyrede med aircondition, TV, telefon, minibar, kaffe/te faciliteter m.m.

De lækre og smagfulde indrettede villaer, har alle en hyggelig terrasse med egen swimmingpool og er desuden udstyrede med aircondition, TV, telefon, minibar, sikkerhedsboks, kaffe/te faciliteter hårtørrer og badekåber.

Hotellet ligger på et stort areal, hvis I ønsker værelser ”tæt på” bedes I oplyse dette ved bookning. I Ubud er der et stort udvalg af gode spisesteder. Vi anbefaler også hotellets restaurant, hvorfra I kan følge med i livet på hovedgaden. Hotellet tilbyder fri Internet på hele området.