Anumana Hotel

Anumana Hotel

Beliggende meget tæt på Monkey Forest

Anumana Hotel

Anumana Boutique Hotel er et flot og stilfuldt hotel, beliggende meget tæt på Monkey Forest og kun 10 minutters gang fra den centrale del af Ubud.

De 39 værelser er beliggende i 3 plan og alle værelser er store, stilfuldt indrettet og dekoreret i balinesisk stil. Værelserne er udstyrede med aircondition, TV, telefon, minibar, sikkerhedsboks, kaffe/te faciliteter m.m. og de har alle enten balkon eller terrasse.

Resortet har en utrolig flot lagoon inspirerede swimmingpool og værelsekategorien Lagoon access har direkte adgang til poolen fra værelset. Restauranten er beliggende helt ud til gaden og tilbyder et stort udvalg af indonesiske og vestlige retter og deres spacenter tilbydes et stort udvalg af forskellige behandlinger og massager.

På toppen af resortet er der en smuk udsigt over Ubud som evt. kan nydes under en romantisk middag eller under en yoga leksikon.

Resortets tilbyder et stort udvalg af aktiviteter som f.eks. madlavnings, ofrings kurser, yoga m.m. og arrangere gerne cykelture, udflugter m.m. De tilbyder også shuttle bus hver anden 2 time til Ubud centrum. Der er fri Internet på hele hotellet.