Badeferie på Bali

Badeferie på Bali

Badeferie med fast base i byen Sanur

Badeferie på Bali

Denne ferierejse er velegnet for jer der ønsker en fast base for jeres ferie og badebyen Sanur, på den sydlige del af Bali, er et rigtigt godt valg da Sanur har rigtig meget at tilbyde.

Her findes små butikker, lokale markeder, templer og traditionelle ceremonier hvor I kan opleve balinesernes hverdagsliv på tættest hånd og i aftenskumringen kan I på de mange spændende restauranter nyde de kulinariske specialiteter Bali kan tilbyde.

Sanur ligger samtidig rigtig godt placeret i forhold til de mange spændende udflugter der er på Bali og rejsen kan rigtig fint kombineres med et mindre ophold i f.eks. Ubud eller på en af øerne, f.eks. Nusa Lembongan eller Gili øerne.

I vil være tilknyttet vores guide service som vil transporter jer mellem lufthavn og hotellet og I har også mulighed for at kombinerer ferien med vores store udvalg af udflugter.

Prisen starter fra 14.800 kr. for 17 dage

Prisen inkluder: Flybilletter inkl. bagage, forplejning, skatter og afgifter, 14 nætter i dobbeltværelser inkl. morgenmad, alle transporter mellem destinationerne og bidrag til Rejsegarantifonden.