Bali, Lombok & Gili Rundrejse

Bali, Lombok & Gili Rundrejse

Kombinerer både Bali, Lombok & Gili øerne

Bali, Lombok & Gili Rundrejse

På denne rundrejse kombinerer I Balis smukke natur med de eksotiske Gili øer og deres utrolig klare vand med øen Lombok øst for Bali. Lombok bliver også kaldt ”de store kontrasters ø” og er kendt for sine enestående strande og storslåede natur.

Rejsen starter i den centrale del af Bali, i byen Ubud. Herfra bliver I transporteret til den østlige del af Bali hvorfra I sejler til Gili øerne lidt nordvest for Lombok, og her kan I vælge mellem øerne, Gili Trawangan, Gili Air og Gili Meno.

Herfra sejler I til Lombok hvor I kan vælge mellem området Senggigi eller det lidt mere uberørte område Sekotong på den sydvestlige del af Lombok. Fra Lombok sejler I igen tilbage til Bali og den sidste del af rejsen skal I bo på den sydlige del af Bali i f.eks. badebyen Sanur.

Turen indeholder som udgangspunkt 1 spændende udflugt på Bali der giver jer et indblik i Balis smukke natur. Rejsen kan naturligvis kombineres med vores store udvalg af udflugter.

Prisen starter fra 15.400 kr. for 17 dage

Prisen inkluder: Flybilletter inkl. bagage, forplejning, skatter og afgifter, 14 nætter i dobbeltværelser inkl. morgenmad, alle transporter mellem destinationerne, udflugter og bidrag til Rejsegarantifonden.