Rundrejse Bali, Gili øerne og Lombok – juni 2017

Udtalelse fra kunde

Jane, Kim, Marie Louise & Jens Christian

Rundrejse Bali, Gili øerne og Lombok – juni 2017

Det blev en fantastisk og oplevelsesrig sommerferie, der fuldt ud levede op til vores og vore 2 børns forventninger. Hele rejsen var planlagt i nært samarbejde med Tim fra Travel2Bali og alle transfers foregik fuldstændig som beskrevet og hver aften inden afrejse til ny destination, lå der brev på værelset, med næste dags mødetid i receptionen.

Vi fløj med Singapore Airlines og service ombord var rigtig god. I lufthavnen på Bali blev vi modtaget af en guide og chauffør fra Travel2Bali og kørt til vores hotel, Pertiwi Resort & spa i Ubud. Værelserne var ikke højeste standard, men til gengæld lå hotellet meget centralt og havde en rigtig charmerende og flot velholdt gammel have. I Gå afstand lå der fine naturoplevelser, som abeskoven, jungle, floder, rismarker og små restauranter med flotte udsigter.

Derefter sejlede vi til øen Gili Trawangan, hvor der ikke er motorkøretøjer. Vi blev sat af på stranden og skulle med en lille hestevogn til hotel Villa Ombak. På øen er der mange hyggelige restauranter ved stranden og en god stemning om aftenen. Vi lånte cykler på hotellet og kørte øen rundt, en tur på under 7 km.

Øen er omgivet af flotte, men skarpe koralrev og vi skulle passe meget på, når vi svømmede ud. Vi tog på snorkeltur ved øerne Gili Meno, hvor vi svømmede med havskildpadder og Gili Air, hvor der var mange forskellige fisk i alle regnbuens farver. Vi havde meget glæde af et lejet undervandskamera og fik nogle rigtig gode billeder fra turen.

Efter Trawangan gik turen med motorbåd fra hotellets anløbsbro, til Lombok og hotellet Kila Senggigi Beach. På Lombok var vi ude og se et lokalt marked med levende fjerkræ, fisk, grønt, frugt og krydderier. Vi besøgte også en landsby, hvor vi fik et indblik i befolkningens hverdag, med bl.a. vævning. Surfer stranden Kuta lå rigtig flot og havde store bølger og fint hvidt strandsand. Ved den sydlige del af Lombok var vi med udriggerbåd på snorkeltur ved de sydlige og mere ukendte Gili øer. Det var en spændende dag med flottere og meget levende koralrev og store fisk, vi håndfodrede.

Turens sidste 4 dage blev tilbragt tilbage på Bali på hotellet Puri Santrian. Det var hovedsagelig badeferie, men også udflugter til kaffeplantage med Luvak kaffe, vandfald, sommerfuglefarm, tempel med helligt vand, de smukkeste landskaber med risterrasser og frokost med udsigt til vulkan.

Alle steder blev vi mødt af meget venlige og smilende mennesker, der fik os til at føle os velkomne på deres skønne eksotiske øer.

Tim og Travel2Bali’s personale har hele vejen, lige fra bestilling til hjemkomst fra rejse, gjort et utroligt godt indtryk. Alt er lykkedes perfekt og vi glæder os allerede til næste år.

Med venlig hilsen Jane, Kim, Marie Louise & Jens Christian

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster