Oceano Jambu Luwuk Resort ***+

  Oceano Jambu Luwuk Resort er beliggende direkte ved stranden på nordkysten af øen Gili Trawangan.

  Gæsterne kan her nyde den stille og mere end 100 meter private strand. Her er der mulighed for at fordrive tiden ved nogle af de mange hyggekroge med sækkestole, direkte på stranden eller i den store tropiske swimmingpool.

  Resortet har 2 poolområder, en meget stor swimmingpool med poolbar er beliggende ved indgangen til resortet, og i baghaven er der en lidt mindre swimmingpool også med poolbar.

  Oceano Jambu Luwuk Resort tilbyder dejlige og store værelser i traditionel Lombok stil. Alle værelser er smagfuldt indrettet og har faciliteter som, aircondition, TV, telefon, sikkerhedsboks, køleskab/minibar samt kaffe/te faciliteter og fra den private terrasse er der en dejlig udsigt over de frodige omgivelser på resortet.

  Resortets 2 restauranter tilbyder servering med udsigt ud over vandet og de tilbyder et bredt udsnit af lokale og internationale retter. Stedet tilbyder bla. cykeludlejning (ca. 45 kr. pr. dag) og arrangere gerne f.eks. snorkling ture eller andre aktiviteter på øen. Der er fri Internet.

  Ca. 200 meter nordvest for hotellet ligger Hallicks Reef (ca. 50 meter ude), et rigtigt flot koralrev hvor der bla. kan opleves havskildpadder.

  Resortet ligger ca. 2.000 meter fra havnen og den ”centrale bydel” på Gili Trawangan. Her findes et stort udvalg af restauranter, barer, butikker, m.m. Med Cidomo (hestevogn) eller på cykel tager det ca. 10-15 minutter.

  På stranden og i vandet foran hotellet er der mange koraller. Læs mere om Gili øerne.

  Travel2Bali har mere end 11 års erfaring i at skræddersy individuelle rejser til Bali og de omkringliggende øer.
  måske de kan inspirere Jer til hvordan netop
  Jeres rejsearrangement skal være.
  SPØRGSMÅL TIL EN REJSE ?
  KONTAKT MIG PÅ TELEFON ELLER MAIL
  SPØRGSMÅL TIL EN REJSE ?
  KONTAKT MIG PÅ TELEFON ELLER MAIL