Oceano Jambu Luwuk Resort

Oceano Jambu Luwuk Resort

Fredeligt resort på den nordlige del af Gili Trawangan

Oceano Jambu Luwuk Resort

Oceano Jambu Luwuk Resort er beliggende direkte ved stranden på nordkysten af øen Gili Trawangan. Her kan gæsterne nyde den stille og mere end 100 meter private strand og der er mulighed for at fordrive tiden ved nogle af de mange hyggekroge med sækkestole, direkte på stranden eller i den store tropiske have og de 2 store swimmingpools.

Resortet har 2 dejlige pool områder, en meget stor swimmingpool med poolbar er beliggende ved indgangen til resortet, og i baghaven er der en lidt mindre swimmingpool også med poolbar.

Oceano Jambu Luwuk Resort tilbyder dejlige og store værelser i traditionel Lombok stil. Alle værelser er smagfuldt indrettet og har faciliteter som, aircondition, TV, telefon, sikkerhedsboks, køleskab/minibar samt kaffe/te faciliteter og fra den private terrasse er der en dejlig udsigt over de frodige omgivelser på resortet.

Resortets 2 restauranter tilbyder servering med udsigt over vandet og de tilbyder et bredt udsnit af lokale og internationale retter. Stedet tilbyder bla. cykeludlejning (ca. 45 kr. pr. dag) og arrangere gerne f.eks. snorkling ture eller andre aktiviteter på øen.

Ca. 200 meter nordvest for hotellet ligger Hallicks Reef (ca. 50 meter ude), et rigtigt flot koralrev hvor der bla. kan opleves havskildpadder. Der er fri Internet på resortet.

Resortet ligger ca. 2.000 meter fra havnen og den ”centrale bydel” på Gili Trawangan. Her findes et stort udvalg af restauranter, barer, butikker, m.m. Med Cidomo (hestevogn) eller på cykel tager det ca. 10-15 minutter. På stranden og i vandet foran hotellet er der mange koraller. Læs mere om Gili øerne.