Villa Ombak

Villa Ombak

Dejligt førsteklasseshotel med afslappet atmosfære

Villa Ombak

Det er svært ikke at tabe sit hjerte til dette førsteklasseshotel. Villa Ombak blev bygget i 1999 og må betegnes som et af de bedre hoteller på Gili Trawangan. Villa Ombak har det hele, fra almindelige bungalows til store pool villaer, men først og fremmest en meget afslappet atmosfære og en meget professionel service.

Her er alt fra backpackers, dykkere, børnefamilier til midaldrende førstegangsrejsende, som gerne vil opleve lidt udover det sædvanlige.

Villa Ombak har et helt nyt og suverænt pool område med bla. jacuzzi, poolbar og udsigt over strædet, “søsterøerne” Gili Meno og Gili Air, samt Lomboks frodige bjerge. I baghaven findes et andet og lidt mindre pool område, også med poolbar m.m.

Hotellet har flere dejlige restauranter og barer som også serveres direkte ved stranden, et stort spacenter, dykkercenter, egen sundhedsklinik og læge, 300 meter privat strand med div. vandsports aktiviteter m.m. og hotellet arrangerer gerne udflugter m.m. Villa Ombak har alt hvad der skal til, for at være et internationalt førsteklasseshotel.

Hotellet har rigtig mange typer af værelser: Superior Lumbung Terrace er for dem som ønsker et rigtigt dejligt værelse. Traditional Lumbung Hut er i to plan og med et charmerende soveværelse og åbent badeværelse, velegnet for par som ønsker et romantisk ophold.

Deluxe Ombak Room og Deluxe Family Bungalow er alle i et plan og begge typer har et meget stort soveværelse med stor ekstraseng/sofa og er derfor velegnet for 3-4 personer. Begge værelses typer har åbent badeværelse og en meget lille terrasse.

Deluxe Terrace Room er forholdsvis nye (opført i 2016) disse værelser er alle beliggende bagerst i haven. Alle værelser er udstyrede med aircondition, TV, telefon, sikkerhedsboks, minibar samt kaffe/te faciliteter m.m. Hotellet tilbyder fri Internet.

Resortet ligger ca. 700 meter fra havnen og den ”centrale bydel” på Gili Trawangan. Her findes et stort udvalg af restauranter, barer, butikker, m.m. På stranden og i vandet foran hotellet kan der alt efter vejr og vind være en del koraller. Læs mere om Gili øerne.