Seri Resort

Seri Resort

Fantastisk resort og med flot hvid sandstrand

Seri Resort

Seri Resort er beliggende helt ned til den flotte hvide sandstrand på den nordøstlige del af Gili Meno og med udsigt til Rinjani vulkanen på Lombok. Resortet er utroligt flot og kendetegnet ved et venligt og servicemindet personale.

Resortet består af 27 suite værelser og 18 bungalows som har udsigt til haven eller havet. Alle værelser er holdt i lyse farver og smagfuldt indrettet. De er alle udstyrede med aircondition, TV, telefon, sikkerhedsboks, kaffe/te faciliteter m.m. og de har alle enten balkon eller terrasse.

Resortets dejlige swimmingpool ligger mellem hovedbygningen og den flotte strand. Her findes liggestole, sækkestole og parasoller hvor der kan slappes af og nyde den fantastiske udsigt over havet.

Restauranten tilbyder et bredt udvalg af lokale, asiatiske og internationale retter. Maden kan uformelt nydes rund om poolen eller på 1. sal af hovedbygningen, hvor der også er lounge faciliteter for en evt. drink før maden. De fleste aftner dækkes der også op direkte på stranden og her kan maden nydes i stearinlysenes skær.

Resortets wellness og spacenter tilbyder et stort udvalg af forskellige behandlinger, massager og hotellets gæster tilbydes morgenyoga, ligesom private yogatimer også er en mulighed. Stedet er velegnet for gæster som ønsker fred og ro, afslapning eller en romantisk getaway og man skal som gæst mindst være 16 år gammel.

Resortet tilbyder en del vand aktiviteter og hjælper gerne med at arrangere snorkel- og dykker ture eller cykler for en tur rund på øen. I gåafstand fra resortet findes et begrænset udvalg af restauranter. Der er fri Internet på resortet. Læs mere om Gili øerne.