Ombak Sunset *****

  Et utroligt flot og 5-stjernet resort beliggende i rolige omgivelser på den vestlige side af Gili Trawangan, kun 50 meter fra deres private strand. Resortet er bygget i 2011 og fremtræder alle steder utroligt flot.

  Alle værelser er indrettet i balinesisk og Lombok stil og beliggende i den store have. Værelserne er rummelige og indrettet med smukke møbler og udstyrede med aircondition, TV, telefon, minibar og kaffe/te faciliteter m.m. De har alle terrasse eller balkon med udsigt over de frodige omgivelser på resortet.

  Resortet tilbyder 2 restauranter, Horizon Restaurant hvor morgenmaden også serveres og Sea Breeze Restaurant & Bar, hvor den fantastiske udsigt over havet kan nydes samtidig med middagen. På Blue Coral Pool Bar serveres også lette måltider. Restauranterne tilbyder et stort udvalg af vestlige og asiatiske retter.

  På dette resort er der virkelig mulighed for forkælelse og afslapning. Nyd den dejlige swimmingpool som er øens største, eller slap af på stranden i resortets ligge- og sækkestole.

  Stranden foran resortet besøges hver aften af gæster fra hele øen som kommer for at nyde den fantastiske solnedgang, som kan opleves netop her.

  Resortet har stort spacenter, souvenirshop og tilbyder cykeludlejning, morgenyoga på stranden m.m. og deres tourdesk arrangerer gerne vand aktiviteter, snorkling ture eller andre aktiviteter på øen. Der er fri Internet.

  Resortet ligger ca. 3.000 meter fra havnen og den ”centrale bydel” på Gili Trawangan. Her findes et stort udvalg af restauranter, barer, butikker, m.m. Med Cidomo (hestevogn) eller på cykel tager det ca. 15 minutter.

  I vandet foran hotellet er der forholdsvis mange koraller. Læs mere om Gili øerne.