Ombak Sunset

Ombak Sunset

Dejligt hotel på den vestlige side af Gili Trawangan

Ombak Sunset

Et utroligt flot og 4-stjernet resort beliggende i rolige omgivelser på den vestlige side af Gili Trawangan, kun 50 meter fra deres private strand. Resortet er bygget i 2011 og fremtræder alle steder utroligt flot.

Alle værelser er indrettet i balinesisk og Lombok stil, og beliggende i den store have. Værelserne er rummelige og indrettet med smukke møbler og udstyrede med aircondition, TV, telefon, minibar og kaffe/te faciliteter m.m. De har alle terrasse eller balkon med udsigt over de frodige omgivelser på resortet.

Resortets restaurant tilbyder et stort udvalg af vestlige og asiatiske retter og der er også mulighed for at spise direkte på stranden, hvor den fantastiske udsigt over havet kan nydes samtidig med at solen, går ned.

På dette resort er der virkelig mulighed for forkælelse og afslapning. Nyd den dejlige swimmingpool, som er øens største, eller slap af på stranden i resortets ligge- og sækkestole.

Stranden foran resortet besøges hver aften af gæster fra hele øen, som kommer for at nyde den fantastiske solnedgang, som kan opleves netop her.

Resortet har spacenter og tilbyder f.eks. madlavnings kursus, cykeludlejning m.m. og deres tourdesk arrangerer gerne vand aktiviteter, snorkling ture eller andre aktiviteter på øen. Der er fri Internet.

Resortet ligger ca. 3.000 meter fra havnen og den ”centrale bydel” på Gili Trawangan. Her findes et stort udvalg af restauranter, barer, butikker, m.m. Med Cidomo (hestevogn) eller på cykel tager det 10-15 minutter.

I vandet foran hotellet er der forholdsvis mange koraller. Læs mere om Gili øerne.