Villa Karang Gili Air ***

  Villa Karang ligger på den sydlige del af øen Gili Air. Resortet ligger utroligt dejlig centralt og direkte ved vandet og her får man rigtig meget for pengene. Fra resortets restaurant kan man nyde den fantastiske udsigt over vandet mod Lombok og vulkanen Mount Rinjani.

  Resortet har 46 værelser som er opført i traditionel Lombok og Bali stil og de har alle egen terrasse eller balkon. Resortets 20 nye værelser er dog opført i mere moderne arkitektonisk stil. Alle værelser er udstyrede med aircondition, TV, sikkerhedsboks, minibar samt kaffe/te faciliteter m.m.

  Resortets swimmingpool ligger midt i den store have mellem de 3 værelses afdelinger. Deres spacenter tilbyder et bredt udvalg af forskellige behandlinger og massage og deres dykkercenter har egen pool og tilbyder et stort udvalg af dykkercertifikater, snorkel- og dykkerture.

  Restauranten har en utrolig god beliggenhed og serverer et stort udvalg af indonesiske og vestlige retter. Personalet i receptionen hjælper gerne med cykel udlejning m.m. Resortet tilbyder fri Internet.

  Resortet ligger ca. 100 meter fra havnen og ca. 500 meter fra den ”centrale bydel” på Gili Air, hvor der findes et større udvalg af butikker, restauranter, barer m.m.

  På stranden og i vandet foran hotellet er der en del både, men ca. 200 meter mod øst, findes der en god strand, dog med en del koraller. Læs mere om Gili øerne.

  Travel2Bali har mere end 11 års erfaring i at skræddersy individuelle rejser til Bali og de omkringliggende øer.
  måske de kan inspirere Jer til hvordan netop
  Jeres rejsearrangement skal være.
  SPØRGSMÅL TIL EN REJSE ?
  KONTAKT MIG PÅ TELEFON ELLER MAIL
  SPØRGSMÅL TIL EN REJSE ?
  KONTAKT MIG PÅ TELEFON ELLER MAIL