Sunrise Resort

Sunrise Resort

Rigtig dejligt resort beliggende direkte ved stranden

Sunrise Resort

Sunrise Resort ligger på den sydøstlige side af øen Gili Air og direkte ved vandet. Resortet har en hyggelig og afslappet atmosfære, personalet er meget servicemindet og stedet er specielt egnet for gæster som ønsker afslapning og forkælelse.

På standen findes resortets liggestole hvorfra man kan nyde udsigten til Lombok og vulkanen Mount Rinjani og om aften kan man under stjernerne sidde i vandkanten og nyde en dejlig middag fra deres fantastiske restaurant.

I den store tropisk have ligger resortets 32 værelser fordelt på Deluxe værelser og Signature Suite værelser, alle med aircondition, sikkerhedsboks, køleskab samt kaffe/te faciliteter m.m.

Midt i haven ligger resortets store og smukke pool område med små vandfald og whirlpool. Resortet har et stort restaurantområde og også et afslapningsområde hvorfra man kan nyde udsigten over vandet, en dejlig cocktail eller en frokost. Restauranten serverer et meget stort udvalg af utrolig lækker retter.

Personalet i receptionen hjælper gerne med at arrangerer cykler, snorkling- og dykker turer, yoga, kanoer eller dagsudflugter til f.eks. Lombok.

Resortet ligger ca. 600 meter fra havnen og meget tæt på den ”centrale bydel” på Gili Air. I gåafstand fra resortet ligger flere gode og rigtige hyggelige restauranter, barer, butikker m.m.

På stranden og i vandet foran hotellet kan der sommetider være en del koraller. Læs mere om Gili øerne.