Ubud landsby udflugt

Ubud landsby udflugt

Oplev kaffeplantage, vandingssystemer og de lokales arbejde

Ubud landsby udflugt

Efter morgenmaden afhentes I på jeres hotel og kører til landsbyen Anggabaya. Her skal I først besøge det lokale marked og opleve de lokale handle ind til dagens gøremål.

Efter ca. 30 minutter på markedet skal I på en ca. 1.5 timers ”trekking” tur hvor I vil se farverige blomster, rismarker og lære om risdyrkning, vandingssystemer og opleve de lokales arbejde i marken.

Efter en lille køretur skal I besøge en lokal kaffeplantage. Her vil guiden forklare jer om de mange forskellige typer kaffe der dyrkes på Bali, men også om de mange forskellige krydderier der dyrkes på Bali som f.eks. nelliker, citrongræs, ingefær, ginseng, kanel, gurkemeje, kattehår, vanilje m.m.

Inden I skal prøvesmage de mange forskellige typer kaffe som de dyrker, vil I også få et indblik I hvordan de på traditionel vis bearbejder bønnerne til kaffepulver.

Herefter skal I på en lille køretur til landsbyen Batuan, hvor I skal besøge et traditionelt balinesisk hus og opleve deres hjem (compound).

Derefter går turen tilbage til jeres hotel i Ubud. En spændende udflugt hvor I på tætteste hånd vil opleve balinesernes dagligdag, kultur og natur. Turen inkluderer: Afhentning fra hotel i Ubud og transport tilbage til hotellet.

Halvdags tur på ca. 5-6 timer. Pris: Voksen 350 kr. Børn 2-11 år 300 kr.