Landsby aktiviteter i Desa Tunjuk

Landsby aktiviteter i Desa Tunjuk

Utrolig indsigt i balinesernes levevis og aktiviteter

Landsby aktiviteter i Desa Tunjuk

En tur for jer som ønsker at opleve dagligdagen i en balinesisk landsby. Specielt egnet for familier med børn. Mellem kl. 8.00 og 8.30 vil I blive afhentet på jeres hotel og efter en god times kørsel er I fremme ved landsbyen Tunjuk, nordvest for Ubud.

Ved ankomst vil I blive budt velkommen af den lokale befolkning i landsbyen. Derefter skal I besøge den lokale skole, hvor I sammen med eleverne har ”undervisning” i sprog, sang og andre aktiviteter (i skolens ferie vil besøget på skolen blive erstattet med, at børnene optræder med traditionel balinesisk dans under frokosten).

Herefter skal I besøge et balinesisk hjem, hvor I får en utrolig indsigt i balinesernes levevis og deres mange daglige aktiviteter. Efterfølgende skal I gøres klar til aktiviteterne i marken, hvor I bl.a. skal deltage i ris plantning/dyrkning m.m. På den efterfølgende tur i plantagen vil I også opleve, at de lokale klatrer i kokospalmer, og efterfølgende serverer en forfriskning for jer.

Efter aktiviteterne i marken, er tiden kommet til at I skal opleve det balinesiske køkken og de lokale vil tilberede en dejlig frokost for jer. Herefter går turen igen tilbage til jeres hotel. Alle aktiviteter vil blive ledsaget af engelsktalende lokalguide.

Husk at medbringe: Godt fodtøj, egnede til landbrugs aktiviteterne (f.eks. sandaler), solcreme og kamera. Turen inkluderer: Afhentning fra hotel på sydkysten eller Ubud, engelsktalende lokalguide, aktiviteter i landsbyen, frokost og transport tilbage til hotellet.

Heldags tur på ca. 7 timer, inkluderet frokost: Pris: Voksen 470 kr. Børn 2-10 år 290 kr.