Ubud Vandfald & Jungleswing

Ubud Vandfald & Jungleswing

Tegenungan vandfaldet og jungleswing i Tegallalang

Ubud Vandfald & Jungleswing

Efter morgenmaden afhentes I på jeres hotel og kører til Tegenungan vandfaldet som ligger ca. 30 minutters kørsel syd for Ubud. Vandfaldet kan se oppefra men vi anbefaler af man tager trapperne ned til floden og ser vandfaldet tættere på.

Herfra kan I også se Balis nye glasbro, broen er 199 meter lang og hænger over kløften. Hvis I ønsker at prøver broen vil guiden kører jer dertil. Entre for at prøve broen er 200.000-350.000 Rupia og ikke inkluderet.

Herefter går turen til Tegallalang området, beliggende ca. 10 km. nord for Ubud. På vejen passer I nogle af de mange kunsthåndværkere i området og kan se de mange smukke ting som produceres i og omkring Ubud.

Når I ankommer til Abian Desa Swing skal I prøve en af deres mange gynger. Samtidig med en sjov oplevelse på gyngerne kan I også her nyde noget af Balis smukkeste natur.

Herfra kører I til Aloha Swing. Her har de en restaurant og en masse forskellige typer gynger. Dette sted er mest for dem som ønsker specielle ”Instagram” billeder. Evt. frokost og gynger her er ikke inkluderet. Herfra går turen tilbage til jeres hotel i Ubud. En spændende udflugt hvor I rigtig oplever Balis smukke natur. Se evt. denne video på Facebook.

Turen inkluderer: Afhentning fra hotel i Ubud, entre til vandfaldet, en gyngetur pr. person ved Abian Desa Swing og transport tilbage til hotellet.

Halvdags tur på ca. 6 timer. Pris: Voksen 390 kr. Børn 2-11 år 360 kr.