Madlavnings kursus

Madlavnings kursus

Få et godt indblik i det balinesiske køkken

Madlavnings kursus

Efter morgenmaden afhentes I på jeres hotel og kører til det lokale marked i Ubud, her skal I handle de ingredienser som bruges i det balinesiske køkken og herefter kører I til selve stedet for kurset.

Undervisningen vil på en meget underholdende måde give jer et godt indblik i det balinesiske køkken og I vil stifte bekendtskab med de mest populære retter som f.eks. Nasi Goreng (stegte ris med grøntsager, kylling, svinekød og stegte æg), Satay (små trækulsgrillede grillspyd med kød eller kylling, som serveres med jordnøddesauce) og Mee Goreng (stegte nudler med grøntsager og kød). Kylling og tun i pandanus blade og meget mere. I skal efterfølgende nyde alle de tilberedte retter.

Efter måltidet vil I (hvis tiden tillader det) hjælpe med tilberedningen til balinesernes traditionelle ofring. Efterfølgende vil I blive kørt tilbage til hotellet. Turen inkluderer: Afhentning fra hotel i Ubud, frokost og transport tilbage til hotellet.

Halvdags tur på ca. 5 timer, inkluderet frokost. Pris: Voksen 280 kr. Børn 2-11 år 240 kr.