Balis Natur & Kultur

Balis Natur & Kultur

Betagende smuk natur og spændende kultur

Balis Natur & Kultur

Efter morgenmaden bliver I afhentet på jeres hotel og kører til vandfaldet i Munduk (også kendt som Tanah Barak, det røde koralvandfald). Her falder vandet 25 meter ned i en lille sø, og der er rig mulighed for at nyde den smukke og dejlige natur omkring vandfaldet.

Herfra kører I til Ulun Danu templet, som er et vandtempel og navnet betyder “søens begyndelse”. Det er dedikeret til vandets gudinde, Dewi Danau, som de lokale giver offergaver, fordi hun sørger for vandforsyningen til markerne på bjergsidens terrasser. Templet er retningsbestemt, hvilket ifølge hinduismen betyder, at det skal beskytte Bali mod onde ånder.

Templet er et af Balis mest berømte og fotograferede templer bla. pga. den specielle beliggenhed hvor templet ”flyder” ved bredden af Lake Bratan. Området tiltrækker mange turister men her er også et farverigt folkeliv af balinesiske risbønder der ofrer i håb om en god høst.

Herfra kører I til Baturiti kaffeplantage, hvor I vil se de mange forskellige kaffesorter som dyrkes på Bali, og I vil også se processen fra bønner til kaffe samt smage de mange forskellige typer kaffe, te og kakao de dyrker.

Herfra kører I til de berømte og smukke ris terrasser ved Jatiluwih, som ligger på skråningen af bjerget Batukaru. Stedet er en del af UNESCOs verdensarvsliste og navnet Jatiluwih betyder “I sandhed fantastisk”.

Her er der mulighed for at opleve det smukke og autentiske Bali, og de hundrede år gamle terrasser er et fascinerende syn med deres præcision og omhu der ligger bag disse rismarker. Her skal I på en lille trekking tur (ca. 1 time), hvor I vil se og opleve vandingssystemer, ris terrasser og de lokale farmere i marken. Herfra kører I tilbage til hotellet.

Husk at medbringe: Godt fodtøj, solcreme og kamera. Turen inkluderer: Afhentning fra hotel i Ubud eller sydkysten, engelsktalende guide, entre og transport tilbage til hotellet.

Heldags tur på ca. 7-8 timer. Pris: Voksen 495 kr. Børn 2-11 år 420 kr.