Holiday Resort Lombok

Holiday Resort Lombok

Stor tropiske park og med alle tænkelige faciliteter

Holiday Resort Lombok

Holiday Resort Lombok er beliggende mellem frodige tropiske bjerge og den nordlige del af Senggigi stranden, 5 minutters kørsel fra turistområdet Senggigi. Resortet er beliggende i en 15 hektar stor tropiske park og tilbyder alle tænkelige faciliteter.

Alle 188 værelser er flot dekoreret i Lombok stil. De har alle egen balkon eller terrasse og faciliteter som aircondition, TV, telefon, minibar, sikkerhedsboks, kaffe/te faciliteter m.m.

Hotellet har en fantastisk swimmingpool, 2 barer og et dejligt spacenter. På de 2 restauranter kan man nyde et stort udvalg af traditionelle indonesiske, internationale og fiske- eller skaldyrsretter. Resortet tilbyder et bredt udvalg af aktiviteter som beachvolley, bordtennis, vandaerobic og mange vandaktiviteter. Udflugtsskranken hjælper gerne med udflugter, cykeludlejning m.m.

Fra bugten er der en fantastisk udsigt til Mt. Agung på Bali og her kan man også nyde en uforglemmelig solnedgang.  Et utroligt flot og dejligt hotel. Hotellet tilbyder fri Internet. Læs mere om Lombok.