Bali Rundrejse & Gili øerne

Bali Rundrejse & Gili øerne

Rundrejse og forkælelse på Gili øerne

Bali Rundrejse & Gili øerne

Denne rundrejse er for jer, som ønsker at opleve både Balis spændende kultur og smukke natur og samtidig vil forkæles med et eksotisk ø-ophold på Gili øerne, lidt nordvest for Lombok.

I besøger 3 meget populære områder på Bali. Rundrejsen starter i den centrale del af Bali i byen Ubud. Derefter skal I opleve den østlige del af Bali og bo i f.eks. Candidasa. Herfra sejler I til Gili øerne hvor I kan vælge mellem de eksotiske øer Gili Trawangan, Gili Air eller Gili Meno. Herfra sejler I igen tilbage til Bali og den sidste del af rejsen skal I bo på den sydlige del af Bali i f.eks. badebyen Sanur.

Turen indeholder som udgangspunkt 1 spændende udflugt og 1 heldags sightseeingture med privat guide og chauffør og kan naturligvis kombineres med vores store udvalg af udflugter.

Prisen starter fra 15.900 kr. for 17 dage

Prisen inkluder: Flybilletter inkl. bagage, forplejning, skatter og afgifter, 14 nætter i dobbeltværelser inkl. morgenmad, alle transporter mellem destinationerne, sightseeingture, udflugter og bidrag til Rejsegarantifonden.