Familieferie til Bali & Gili – juli 2018

Udtalelse fra kunde

Marianne & familie

Familieferie til Bali & Gili – juli 2018

Rejsen som levede op til alle vores drømme og forventninger…… og dem var der mange af; siden 2008 har vi gået med drømmen om Bali som rejsemål i 2018. Vi var afsted, en stor familie på 8 personer i alderen fra 9 – 67 år, og alle kunne følge med.

Tilbage fra første kontakt om forslag og tilbud med Tim, hvor vi havde en uforpligtende samtale om ønsker for rejsen, pris m.m. til efter hjemkomst har der været en tæt kontakt med Travel2Bali, og intet har været overladt til tilfældighederne.

Ferien starter ved indtjekning i lufthavnen – nu er familien samlet og alle bobler af forventningens glæde. Vi valgte at flyve med Singapore Airlines, som har en fantastisk service og kort transfer i Singapore.

Ved ankomst til Bali, stod vores skønne guide Wayan fra Travel2Bali klar og fik os guidet ud til bilen med det samme, herfra gik det til Ubud hvor vi var i 4 dage. I Ubud – kulturens og kunsthåndværkets centrum boede vi dejligt centralt, men samtidig med naturen og rismarkerne som kulisse.

Herfra var vi på en dejlig dagstur arrangeret af vores guide, som selv deltog, vi kom vidt omkring, oplevede de mange forskellige landskaber med rismarkerne bla. I terrasser, så de travle landsbyer, oplevede den lokale befolkning på tæt hold, besøgte templer, så dale og vulkaner. Selvfølgelig besøgte vi også de nysgerrige aber i Abeskoven, så mageløse håndskårne træskærerarbejder, Balinesisk malerkunst mmm.

Kulturen er stærkt påvirket af deres tro Hinduismen, som afspejler sig i deres rolige, venlige og glade væsen, her kom vi ”helt ned på jorden”

Videre drog vi til 4 dages ophold på Gili Trawangan, en lidt hård sejltur derud, men det hele værd. En ø med sin egen ”Bounty” charme, snorkling og dykker paradis. Vi lejede vores ”egen” båd med glas bund sejlede ud og badede og snorklede sammen med havskildpadderne, alverdens kolorerede fisk og så flotte koraller – fantastisk. På turen sejlede vi ind til Gili Air og spiste frokost, fantastisk dag.

Én af aftnerne var ganske speciel da vores resort afholdt ”Full moon dinner” på stranden.  Turen retur til Bali var via Lombok til vores næste destination Sanur på det sydlige Bali.

Dejligt at kunne pakke kufferterne ud til et 6 dages ophold her. Megen tid blev brugt på vandsport samt ture langs kysten; et landsbybesøg, hvor vi besøgte deres skole samt blev vist rundt i deres ris og grøntsagsmarker. Besøgte en lille skov, fik her forklaret om deres brug af rødder (ingefær gurkemeje og andre) samt div blade fra træerne som også benyttes i husholdningen, så kvinderne flette div kurve og lignende som benyttes til offergaver. Fik her forståelsen af hvordan et lille samfund hjælper hinanden.

På vejen hjem til DK havde vi et stop i Singapore, et must, når man er på de kanter. En fantastisk ren og grøn storby med oplevelser til mange dage.

Jeg kan trygt anbefale jer at benytte Travel2Bali, alle vores drømme er blevet indfriet, det praktiske så som transfer var booket og kom til tiden, så man kan nyde og opleve.

Hilsen Marianne & familie

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster