Parigata Resort

Parigata Resort

Et rigtig hyggeligt og godt turistklasse hotel

Parigata Resort

Et rigtig hyggeligt og godt turistklasse hotel, beliggende kun 80 meter fra stranden. Resortet har navn efter bourgonvillla blomsten, som man også finder overalt i den lille og tropiske have.

Alle hotellets 43 værelser er charmerende indrettet i balinesisk stil og har enten balkon eller terrasse. Derudover er de alle udstyrede med aircondition, TV, telefon, minibar, sikkerhedsboks og kaffe/te faciliteter m.m.

Udover den lækre swimmingpool, tilbyder hotellets erfarne personale i spacenter bla. aroma- og urtebehandlinger og afslappende massage. På resortet er der ligeledes en lounge og bar. Et hotel der får vores allerbedste anbefalinger.

Hotellet tilbyder alle vores gæster fri transport til og fra, Parigata Beach Club. Et rigtig dejligt sted ved stranden (ca. 500 meter fra hotellet) med liggestole, parasoller, håndklæder og en lille bar.

På stranden er flere vandsportsaktiviteter, restauranter m.m. Alle gæster tilbydes også fri transport til steder i selve byen. Der er fri Internet på hotellet.