Familieferie på Bali & Gili øerne

Familieferie på Bali & Gili øerne

Kombinere Bali og Gili øerne med spændende udflugter

Familieferie på Bali & Gili øerne

Denne ferierejse er velegnet for jer, der rejser med børn og som ønsker at kombinerer Bali og Gili øerne med spændende udflugter, snorkling og masser af tid til afslapning.

Rejsen starter i den centrale del af Bali, i byen Ubud. Herfra bliver I transporteret til den østlige del af Bali hvorfra I sejler til Gili øerne lidt nordvest for Lombok, og her kan I vælge mellem øerne, Gili Trawangan, Gili Air og Gili Meno. Herfra sejler I igen tilbage til Bali og den sidste del af rejsen skal I bo på den sydlige del af Bali i f.eks. badebyen Sanur.

Turen indeholder som udgangspunkt 2 spændende udflugter på Bali som giver jer et indblik i Balis fantastiske kultur og smukke natur. Rejsen kan naturligvis kombineres med vores store udvalg af udflugter. Priser er pr. person ved 2 voksen og 2 børn under 12 år.

Prisen starter fra 15.100 kr. for 17 dage

Prisen inkluder: Flybilletter inkl. bagage, forplejning, skatter og afgifter, 14 nætter i familieværelser inkl. morgenmad, alle transporter mellem destinationerne, udflugter og bidrag til Rejsegarantifonden.