Riverrafting udflugt Ayung

Riverrafting udflugt Ayung

Betagende natursceneri og meget underholdende

Riverrafting udflugt Ayung

Afhængigt af hvor I bor, hentes I på hotellet mellem kl. 8.00 og 9.00. Bor I på sydkysten, skal I regne med en times kørsel, mens det fra Ubud tager knap en halv time at komme til startstedet for turen.

Ved ankomsten får I en grundig gennemgang inden den 15 minutter lange vandretur til floden. Turen ned til floden er ikke for gangbesværede, da I skal ned af ca. 500 trappetrin, inden I når flodbredden. Sejlturen tager ca. to timer og afsluttes med en dejlig frokost ved flodbredden.

Det meste af tiden glider gummiflåden roligt ned af Ayung floden, mens I passerer det ene mere betagende natursceneri efter det andet. Vi kan også garantere, at lattermusklerne bliver rørt undervejs, og mon ikke også visse passager på floden giver et lille sug i mellemgulvet.

Sikkerheden og kvaliteten er helt i top. Alle deltagere udstyres med redningsvest og hjelm, og I får en grundig instruktion, inden turen begynder.

Husk at medbringe: Badetøj, sandaler, solcreme og skiftetøj. Turen inkluderer: Afhentning fra hotel i Ubud elle på sydkysten, ca. 2 timers riverrafting på floden, forsikring (9-64 år), frokost ved flodbredden og transport tilbage til hotellet. Børn skal være fyldt 7 år for at kunne deltage.

Halvdags tur på ca. 5 timer, inkluderet frokost. Pris: Voksen 410 kr. Børn 7-11 år 390 kr.