Familieferie Bali og Gili øerne – oktober 2015

Udtalelse fra kunde

Fam. Hansen Bramming

Familieferie Bali og Gili øerne – oktober 2015

Familien Hansen fra Bramming kan berette om følgende fantastiske ferie på Bali: Vi var 2 voksne og 2 piger på 7 og 11 år, der har haft 15 skønne dage på Bali (5 overnatninger, Sri Bungalows Ubud, 4 overnatninger, Villa Ombak Gili Trawangan og 5 overnatninger, Hotel Parigata Sanur) i oktober 2015.

Vi har tidligere været på charter-ferierejser og har på denne ferie oplevet meget mere og følt det endnu mere tilfredsstillende at rejse med/ bestille gennem Travel2bali til endda en tilsvarende pris. (Dertil kommer så, at lommepengeforbruget er væsentligt mindre i Østen end fx andre efterårs-/ vinterrejsemål, nærmere Europa).

Vi må sige, at vi har fundet vores foretrukne rejseform, fordi Travel2bali formår at tilbyde unikke hoteller og oplevelser, samtidig med at vi som børnefamilie har følt os i trygge hænder med en planlagt, individuel rejse. I vores familie har vi forskellige behov fra den, der gerne vil være på egen hånd og tage oplevelserne, som de kommer, til den, der gerne vil have det planlagt i forvejen og have en sikkerhed for kvalitet.

Der har været masser af kvalitet i rejsen med Singapore Airlines, på hotellerne med utroligt venligt hotelpersonale, med guide + chauffør, der henter os i lufthavnen, kørsel mellem vores feriesteder og med fantastiske guider på vores planlagte udflugter. Vi har virkelig følt os taget hånd om.

Tim fra Travel2Bali har i forberedelsesfasen hørt vores behov i vores ønsker til en ferie. Han har formået at tage udgangspunkt i vores ønsker, så intet ved rejsen opleves som en standardløsning. Han har fx foreslået en overnatning mere i Ubud fremfor Sanur, da vi lagde vægt på, at det vigtigste for os var at opleve ”et ægte Bali” og ikke kun turistbyer.

Ved valg af hoteller har han også mindet os om, at vi gerne ville have autentiske oplevelser og ikke noget a la et all-inclusive ophold, hvor som helst i verden. De hoteller, han har samarbejde med, lever i vores øjne både op til autenticitet, professionelisme og høj komfort. Allervigtigst har de valgte hoteller haft fantastiske familie-værelser, så vi har fået ”great value for money”. Alle tre steder har vi boet tæt på restauranter, butikker, markeder og seværdigheder, men samtidig i så rolige, naturlige, smukke og afslappende omgivelser, at man måtte knibe sig i armen, at man er midt i en by; Det gælder både poolområder og i udsigten fra værelset. Især i Ubud og Sanur har vi oplevet en oprigtig glæde og ægthed ved personalet, så vi har følt os meget velkomne.

Vi har oplevet, at vi har rejst i Indonesien og har med 3 planlagte udflugter via Travel2Bali set en fantastisk natur med ”soft” riverrafting, så selv den lidt ængstelige 7 årige hvinede af fryd, udflugt til delfiner i havpool og en heldagstur efter vores ønsker med egen bil/guide/chauffør til natur i ”Unesco Verdensklasse”, vandfald, bjergområde og tempel. Vi har fået fuldt udbytte af disse ture ved at være ”på egen hånd” med egne guider.

Vores families behov er derfor 100% imødekommet ved at vælge et personligt, mindre rejsebureau som Travel2Bali, som både er personligt i forhold til os som gæster, men også har et førstehåndskendskab til Bali, hotellerne og turarrangører, som man nyder godt af under sin ferie.

Mange hilsner Rikke

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster