Populær Bali Rundrejse

Populær Bali Rundrejse

Besøg 3 meget populære områder på Bali

Populær Bali Rundrejse

Denne rundrejse er velegnet for første gangs rejsende som ønsker en kombination af rundrejse og badeferie. Rejsen giver et utroligt indblik i Balis spændende kultur, den imødekommende befolkning, øens smukke og betagende natur, kombineret med masser af tid til afslapning og badeferie på den sidste del af rejsen.

I besøger 3 meget populære områder på Bali. Rundrejsen starter i den centrale del af Bali i byen Ubud. Derefter skal I opleve den nordlige del af Bali, hvor I skal bo i området Lovina og den sidste del af rejsen skal I bo på den sydlige del af Bali i f.eks. badebyen Sanur. Rejsen kan evt. kombineres med et ophold på en af øerne omkring Bali.

Turen indeholder som udgangspunkt 2 spændende udflugter og 2 heldags sightseeingture med privat guide og chauffør og kan naturligvis kombineres med vores store udvalg af udflugter.

Prisen starter fra 15.700 kr. for 17 dage

Prisen inkluder: Flybilletter inkl. bagage, forplejning, skatter og afgifter, 14 nætter i dobbeltværelser inkl. morgenmad, alle transporter mellem destinationerne, sightseeingture, udflugter og bidrag til Rejsegarantifonden.