Familietur & Bryllupsrejse til Bali – august 2016

Udtalelse fra kunde

Fam. Rolighed - Skælskør

Familietur & Bryllupsrejse til Bali – august 2016

Total vitamin indsprøjtning for krop og sjæl. Vi vil starte med at sige et stort tak til Travel2Bali ved Tim Laugesen for en absolut super arrangeret rejse til vores familie.

I 2015 besluttede vi os for at vores sommerferie rejse i 2016 skulle gå til Bali, og efter megen søgen rundt på nettet endte vi hos Travel2Bali, hvor vi har fået den mest fantastiske vejledning og behandling af Tim Laugesen, som vi har kunnet kontakte nærmest på hvilket som helst tidspunkt af dagen, og fået svar på vores spørgsmål.

Så kort sagt, med Tim som arrangør af din drømmerejse, skal du på ingen måde være i tvivl om at der er 100% styr på alt, så læn dig tilbage og nyd din ferie.

Vores rejse startede i Ubud med ophold på Sri Bungalows de første 5 nætter, hvor vi oplevede byens mange tilbud, bla Monkey forrest, og vi havde en tur derfra til Ayung floden for at prøve riverrafting. En stor oplevelse i Ubud helt klart.

Da vi skulle videre til næste hotel blev vi hentet af guide og chauffør (Made og Butu mener vi de hedder) to virkelige fantastiske mennesker som fik transporten til at blive en oplevelse i sig selv, med indlagt sightseeing div steder. Velankommet til hotel Puri Bagus Lovina, skulle de næste 3 overnatninger bare nydes, og det blev de. Sikke et dejligt sted at opholde sig, helt igennem et smukt og fantastisk sted, og en kæmpe oplevelse at være på Delfin safari.

Sidste stop på turen igen med sightseeing dertil, blev for os på hotel Parigata Villa Resort i Sanur, hvor de sidste 6 nætter skulle tilbringes. Her fik vi lov til at slappe af på den mest vidunderlige måde med egen pool til hver bolig, og en super hyggelig atmosfære omkring os.

Hele vejen igennem har vi kun mødt utrolige venlige, glade og hjælpsomme mennesker, uanset hvor på øen vi har været, og hvilket hotel vi har boet på. Servicen har været helt perfekt, maden super god, og vi er ikke i tvivl om at Bali er paradis på jorden, og vi skal helt sikkert tilbage, , , det kan kun gå for langsomt.

Så endnu engang et kæmpe stort og varmt tak til Travel2Bali og Tim Laugesen, for vores drømmerejse til gudernes ø, vi giver karakteren 12 med pil op (den nye skala) og kan på det varmeste anbefale andre at benytte Travel2Bali hvis man ønsker at rejse til denne guddommelige ø. (dette firma slå de andre udbydere med flere længder)

De varmeste hilsner fra familien Rolighed fra Skælskør.

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster