Skildpaddecenter Serangan

Skildpaddecenter Serangan

Få indsigt i centerets arbejde med skildpadder

Skildpaddecenter Serangan

Efter morgenmaden bliver I afhentet på jeres hotel og kører til Serangan. Her skal I besøge Turtle Conservation & Education Center. I vil her få indsigt og forståelse i centerets program der omhandler bevarelse og genudsættelse af sårede og små skildpadder.

Hvis I donerer et beløb på 150.000 Rupia (ca. 75 kr.) til centerets arbejde er det muligt at udsætte en skildpaddeunge og få udstedt et certifikat. Sæsonen for skildpaddeunger er fra juni til oktober (det er dog nogle gange muligt fra maj til november). Vi kan ikke give nogle garantier da det naturligvis afhænger af om centeret har skildpaddeunger.

Herefter skal I besøge Kemenuh sommerfuglepark (køreturen dertil tager ca. 1 time). Her arbejder de med uddannelse og bevaring og har lavet et tropisk miljø med smukke blomster som er levested for mange forskellige typer af farverige sommerfugle.

Parken samler og opdrætter omkring 15 typer sommerfugle og i parken kan I se og observere dem spise og flyve frit rundt. Der er også mulighed for at se processen fra puppefase til voksen sommerfugl. Hvis det ønskes, kan turen til sommerfugleparken springes over.

Husk at medbringe: Solcreme og kamera. Turen inkluderer: Afhentning fra hotel på sydkysten eller Ubud, engelsktalende guide, entre til center og park samt transport tilbage til hotellet.

Halvdags tur på 5-6 timer. Pris: Voksen 370 kr. Børn 2-11 år 320 kr.