Sea Walker

Sea Walker

Gå rundt mellem smukke fisk og koraller

Sea Walker

At vandre rundt under havet lyder måske som science fiction, men denne “Sea Walker” udflugt tilbyder netop dette. Med et minimum af udstyr tager det ikke lang tid, før I kan stå på havbunden med fisk og koraller inden for rækkevidde.

Når I ankommer til Seawalker stationen skifter I til badedragt, og kun 5 minutter fra stranden er selve stationen, hvor personalet vil instruere og passe godt på jer og I behøver ikke at bekymre dig om noget. Frisk luft tilføres kontinuerligt fra en slange til hjelmen, så I nemt kan gå ned ad en trappe til bunden af ​​havet, mens de farverige fisk begynder at omkranse jer.

Stationens instruktører vil følge jer under aktiviteten hvor det unikke hjelmdesign gør at I vil være i stand til at indånde den samme luft som på overfladen og evt. kontaktlinser og briller kan bæres under vandet. Efter denne fantastiske oplevelse bliver I kørt tilbage til hotellet.

Husk at medbringe: Badetøj / skiftetøj. Turen inkluderer: Afhentning fra hotel på sydkysten eller i Ubud, 30 minutters seawalker aktivitet, badefaciliteter og transport tilbage til hotellet. Børn skal være 9 år for at deltage.

Halvdags tur på 4-5 timer. Pris: Voksen/Børn 375 kr.