Cykeltur omkring Ubud

Cykeltur omkring Ubud

Cykeltur via små landsbyer og rismarker

Cykeltur omkring Ubud

Efter morgenmaden bliver I afhentet på jeres hotel og kører til startstedet for cykelturen som ligger mellem Ubud og Sanur. Efter en kort instruktion og udlevering af mountainbikes og hjelme er I klar til turen. På turen vil I opleve Balis smukke natur og få et fantastisk indblik i den spændende kultur og indsigt i balinesernes levevis og deres mange daglige aktiviteter.

Turen går via landsbyer og rismarker til templet Subak i landsbyen Jagapati. Herefter skal I besøge et landsbytempel i Tunon og herefter fortsætter I til landsbyen Ambengan, hvor I skal besøge et almindelig balinesisk hjem (compound). Herefter fortsætter turen til Ubud hvor den slutter tæt på Monkey Forest. Inden I bliver kørt tilbage til jeres hotel, vil der blive serveret en dejlig frokost på en af Ubuds gode restauranter Laka-Leke.

Turen er på ca. 20 km. og forgår på mindre asfalt og grusveje med begrænset trafik. Turen starter i en højde på 300 meter over havet og slutter i en højde på 400 meter over havet. En smuk tur omkring Ubud som alle kan deltage på.

Husk at medbringe: Godt fodtøj, solcreme og kamera. Turen inkluderer: Afhentning fra hotel i Ubud eller sydkysten, mountainbike/cykel, hjelm, forsikring (9-64 år), engelsktalende guide, entre, vand, frokost og transport tilbage til hotellet.

Halvdags tur på 5-6 timer, inkluderet frokost. Pris: Voksen 460 kr. Børn 2-11 år 435 kr.