Trekking på Mount Batur

Trekking på Mount Batur

Smuk solopgang, varme kilder og frokost

Trekking på Mount Batur

Kl. ca. 2.00 (om natten) afhentes I på jeres hotel, og kører i ca. 2 timer til landsbyen Penelokan. Herfra kører I til foden af Mount Batur, der er startpunktet for opstigningen. Efter ca. 3 timers trekking når I toppen, hvor I bliver belønnet med udsigten over området, mens solen står op, og sender sine første stråler ud over dalene.

I får en let morgenmad på toppen, der bl.a. inkluderer vulkansk dampede æg. Efter morgenmaden går I ned og efter en kort køretur kommer I til Bali Natural Hot Spring, hvor I har mulighed for at tage et behageligt og oplivende bad i de varme kilder.

Herefter kører I ca. 1 time til Tegallalang for frokost på en lokal restaurant hvor I samtidig kan nyde den fantastiske natur og udsigt. Hvorefter går turen tilbage til jeres hotel.

Husk at medbringe: Rigtig godt fodtøj, ekstra tøj da det kan være meget koldt på toppen og evt. badetøj. Turen inkluderer: Afhentning fra hotel i Ubud eller på sydkysten, trekking på Mount Batur, adgang til Bali Natural Hot Spring, frokost på lokal restaurant og transport tilbage til hotellet. Turen er forholdsvis krævende og børn skal være fyldt 7 år for at kunne deltage.

Heldags tur på 11-12 timer, inkluderet let morgenmad og frokost. Pris: Voksen/Børn 580 kr.