Nusa Lembongan Ø-Cruise

Nusa Lembongan Ø-Cruise

Ø-cruise fyldt med aktiviteter for hele familien

Nusa Lembongan Ø-Cruise

Efter morgenmaden (ca. kl. 8.00) bliver I afhentet på jeres hotel og kørt til Benoa havnen. Her venter luksuskatamaranen Bali Hai II på at sejle jer til øen Nusa Lembongan.

På sejlturen vil der blive serveret kaffe eller te, og der vil være snorkel instruktion på soldækket. Bali Hai´s slogan er ”ferie på en dag”, og der er også fart på dette cruise, som er fyldt med aktiviteter for hele familien.

Når I ankommer til øen, vil der være aktiviteter, som snorkling i Lembongan Bay, banan båd, ”Semi-submersible” bådtur, hvor man kan se fisk og koraller gennem en glasbund i båden, 35 meter vandrutsjebane, lille rundvisning på øen, lækker frokostbuffet m.m. Omkring kl. 15.00 sejler I tilbage til Benoa, hvorfra I bliver transporteret tilbage til jeres hotel.

Husk at medbringe: Badetøj, solcreme og skiftetøj. Turen inkluderer: Afhentning fra hotel i Ubud elle på sydkysten, sejltur tur/retur, div. vand aktiviteter, rundtur på øen Nusa Lembongan og BBQ-middag på stranden ved Hai Tide Beach Resort. Børn under 4 år er gratis.

Beach Club Cruise heldags tur på ca. 8 timer, inkluderet frokost. Pris: Voksen 940 kr. Børn 4-14 år 650 kr.