Nusa Lembongan Ø-udflugt

Nusa Lembongan Ø-udflugt

Snorkeltur, mangroveskov, devils tears m.m.

Nusa Lembongan Ø-udflugt

Efter morgenmaden afhentes I på jeres hotel og kører til ”havnen” i Sanur, for at sejle til øen Nusa Lembongan. Ved ankomsten vil I blive hentet og kørt til øens højeste punkt (udsigtspunkt), derefter til Yellow Bridge (lille bro mellem Lembongan og Ceningan) og herfra skal I på en lille snorkeltur (ca. 2 timer).

Herefter skal I på udflugt til mangroveskoven med traditionel båd og herefter besøge devils tears (enorme bølger der sendes mod den stenede bugt, hvilket giver massive ”vand sprøjts eksplosioner”

Derefter går turen til Dream Beach hvor der vil blive serveret en simpel frokost som I kan nyde sammen med den smukke udsigt og der er også mulighed for at bade i havet eller fra hotellets pool. Herfra sejler I tilbage til Bali og bliver kørt tilbage til hotellet.

Husk at medbringe: Badetøj, solcreme og skiftetøj. Turen inkluderer: Afhentning fra hotel på sydkysten eller Ubud, ca. 2 timers snorkling inkl. udstyr, mangroveskov sejltur, simpel frokost, og transport tilbage til hotellet. Turen starter ca. kl. 8.30 om morgen og slutter ca. kl. 17.00

Heldags tur på ca. 8 timer, inkluderet simpel frokost. Pris: Voksen 770 kr. Børn 2-11 år 600 kr.