Natur, Kaffe & Romantik på Bali

Natur, Kaffe & Romantik på Bali

Fantastiske naturoplevelser og snorkling i verdensklasse

Natur, Kaffe & Romantik på Bali

Denne rundrejse kombinerer Balis spændende og fascinerende kultur med fantastiske naturoplevelser og snorkling i verdensklasse på den nordvestlige del af Bali ved øen Menjangan, som er en del af Balis Nationalpark.

I besøger 4 meget populære områder på Bali. Rejsen starter i den centrale del af Bali i byen Ubud. Derefter skal I opleve Munduk som ligger i højlandet på den nordlige del af øen. Derefter skal I opleve den nordvestlige del af Bali hvor Balis Nationalpark også ligger, I skal her bo i Pemuteran. Turen slutter på den sydlige del af Bali i f.eks. badebyen Sanur. Rejsen kan evt. ændres til at I kun besøger 3 destinationer.

Turen indeholder som udgangspunkt 3 heldags sightseeingture med privat guide og chauffør og kan naturligvis kombineres med vores store udvalg af udflugter.

Prisen starter fra 15.400 kr. for 17 dage

Prisen inkluder: Flybilletter inkl. bagage, forplejning, skatter og afgifter, 14 nætter i dobbeltværelser inkl. morgenmad, alle transporter mellem destinationerne, sightseeingture og bidrag til Rejsegarantifonden.