Adi Assri Beach Resort

Adi Assri Beach Resort

Rolige omgivelser, natur og direkte ved vandet

Adi Assri Beach Resort

Adi Assri Beach Resort & Spa ligger i den lille fiskerby Pemuteran, i den nordvestlige del af Bali og med Bali National Park ”i sin baghave”. Et rigtig dejligt sted for jer som ønsker rolige omgivelser og natur.

Resortet ligger direkte til vandet og har 150 meter privat strand med gråsorte lavasand. Det er muligt at snorkle direkte fra stranden da der er koralrev meget tæt på.

Resortets 72 hytter ligger med udsigt over havet eller den tropiske have og med bjergene ”i baghaven”. Alle værelser har egen terrasse, aircondition, TV, telefon, køleskab, sikkerhedsboks og kaffe/the faciliteter m.m.

Feriestedet har 3 swimmingpool, poolbar, et dejligt spacenter og 3 restauranter som serverer et pænt udvalg af indonesiske og vestlige retter.

Resortet ligger tæt på et af de bedste dykker områder på Bali og den uspolerede Menjangan Island er kun en kort sejltur væk.

Stedets dykkercenter arrangerer dykker- og snorkling ture og deres tourdesk arrangerer gerne, trekking ture, delfinudflugter og besøg til nogle af de mange attraktioner i området. Hotellet tilbyder fri Internet på det meste af området.

Uden for hotellets område er der indenfor gåafstand et mindre udvalg af restauranter m.m.