Mimpi Resort Menjangan ***+

Mimpi Resort Menjangan er et dejligt og fredfyldt resort placeret midt i den skønneste natur. Resortet ligger i en lagune lignende bugt, meget tæt på den berømte ø Menjangan og Balis National Park.

Her er der virkelig mulighed for fantastiske naturoplevelser, eller blot slappe af ved resortes 2 swimmingpools, nyde vandet fra kilden i deres plungepool eller blive forkælet med massage og termiske bade i deres store og meget flotte spacenter.

Alle resortes værelser er beliggende i den grønne og tropiske have, de har alle terrasse og er udstyret med aircondition, TV, telefon, minibar, sikkerhedsboks m.m. Badeværelserne er halvåbne og med lille have.

Resortes restaurant er beliggende med en smuk udsigt over den uberørte natur, der tilbydes retter fra hele verden og et stort udvalg af traditionelle indonesiske retter.

Resortes spa & wellness faciliteter tilbyder termiske bade fra de varme kilder ved Banyuwedang som har vand af meget høj kvalitet.

Deres store dykkercenter tilbyder alt inden for dykning- og snorkelture, der tilbydes yoga og deres tourdesk hjælper gerne med at arrangere cykler, trekking ture eller udflugter og oplevelser i den omkringliggende og smukke natur.

Resortet er beliggende ca. 10 km. vest for Pemuteran, og udenfor resortes område er der ikke et stort udvalg af restauranter m.m. Der er fri internet på værelserne og fællesarealerne.