Taman Sari Bali Resort

Taman Sari Bali Resort

Smukke omgivelser, natur og direkte ved vandet

Taman Sari Bali Resort

Taman Sari Bali Resort & Spa er beliggende i en tropisk have ved fiskerbyen Pemuteran. Resortet ligger direkte ved vandet og den gråsorte lava sandstrand. Det er muligt at snorkle direkte fra stranden da der er smukke koralrev meget tæt på ved Biorock.

Resortets personale er meget servicemindet og stedet har en utrolig dejlig atmosfære, og med Bali National Park ”i sin baghave” er dette sted perfekt til store naturoplevelser, fordybelse, afslapning og forkælelse.

Resortet har 50 værelser fordelt på mange forskellige kategorier, alle beliggende i den tropiske have og med bjergene ”i baghaven”. Alle værelser har egen terrasse eller balkon, udendørs badeværelse og er udstyret med aircondition, TV, telefon, sikkerhedsboks, køleskab og kaffe/the faciliteter m.m.

Stedet har 2 swimmingpool, den store swimmingpool ved havet har poolbar og en dejlig udsigt over vandet. Resortets spacenter tilbyder et stort udvalg af behandlinger og der er også mulighed for massage på stranden.

Restauranter er beliggende tæt på vandet og her kan man, ved vandkanten, nyde maden i skyggen af træerne og med tæerne i sandet. Restauranten serverer et dejligt stort udvalg af indonesiske og vestlige retter, og om aften når lysene i træerne tændes er det en utrolig dejlig og afslappet stemning.

Resortet ligger tæt på den uspolerede Menjangan Island som er et af de bedste dykker og snorkling områder på Bali. Resortets tourdesk arrangerer gerne dykker- og snorkling ture, trekking ture, yoga eller besøg til nogle af de mange attraktioner i området. Resortet har fri Internet.

Uden for hotellets område er der indenfor gåafstand et mindre udvalg af gode restauranter m.m.