Taksu Sanur Hotel

Taksu Sanur Hotel

Moderne stil og dejlig stor swimmingpool

Taksu Sanur Hotel

Taksu Sanur Hotel ligger kun ca. 500 meter fra den sydlige del af Sanur stranden og i gåafstand til alt det Sanur tilbyder.

Hotellet er opført i moderne arkitektonisk stil og har en dejlig stor swimmingpool og børnepool. Hotellet åbnede i 2014 og får meget stor ros af deres gæster.

Hotellet har 80 værelser som alle er store, lyse og indrettet i moderne balinesisk stil. De har alle enten balkon eller terrasse (dog ikke Taksu Suite) og er udstyrede med aircondition, TV, sikkerhedsboks, minibar samt kaffe/te faciliteter m.m.

Deres spacenter tilbyder en bred vifte af behandlinger og deres restaurant serverer et stort udvalg af vestlige og indonesiske retter.

Hotellet har en hyggelige Beach Club på stranden (adgang koster ca. 30 kr.) og de tilbyder også shuttle service (bus). Ved stranden findes et meget stort udvalg af restauranter, vandsports aktiviteter m.m.

Hotellets udflugtsskranke hjælper gerne med at arrangere f.eks. cykel udlejning, vandsports aktiviteter, div. udflugter m.m. Hotellet har fri Internet.