Parigata Villa Resort ****

  En perle i Sanur der afgjort har fortjent 4 store stjerner. Parigata Villa ligger kun 150 meter fra stranden.

  Parigata Villas er et spændende, lille resort med kun 18 villaer, hvor arkitekten har ladet sig inspirere af de traditionelle balinesiske landsbyer. I centrum af resortet ligger det store fællesområde med swimmingpoolen og en hyggelig restaurant omgivet af en smuk tropisk have.

  Fra haven har alle villaer egen smukt dekoreret ”port” til deres private og uforstyrrede paradis. Villaerne har egen gårdhave med liggestole og en lille swimmingpool med Jacuzzi. Alle villaer indeholder et meget stort værelse, et stort og dejligt badeværelse, aircondition, TV, telefon, minibar, sikkerhedsboks, kaffe/te faciliteter m.m.

  Resortes restaurant serverer et bredt udvalg af indonesiske og internationale retter og tilbyder både indendørs og udendørs spisning ved swimmingpoolen.

  Hotellet tilbyder alle vores gæster fri transport til og fra, Parigata Beach Club. Et rigtig dejligt sted ved stranden (ca. 1 km. fra hotellet) med liggestole, parasoller, håndklæder og en lille bar. På stranden er flere vandsports aktiviteter, restauranter m.m.

  Alle gæster tilbydes også fri transport til steder i selve byen. Der er fri Internet i restauranten og lobbyen på hotellet.

  Travel2Bali har mere end 11 års erfaring i at skræddersy individuelle rejser til Bali og de omkringliggende øer.
  måske de kan inspirere Jer til hvordan netop
  Jeres rejsearrangement skal være.
  SPØRGSMÅL TIL EN REJSE ?
  KONTAKT MIG PÅ TELEFON ELLER MAIL
  SPØRGSMÅL TIL EN REJSE ?
  KONTAKT MIG PÅ TELEFON ELLER MAIL