Parigata Villa Resort

Parigata Villa Resort

Private villaer med egen swimmingpool

Parigata Villa Resort

En perle i Sanur der afgjort har fortjent 4 store stjerner. Parigata Villa Resort ligger kun ca. 200 meter fra stranden.

Parigata Villa Resort er et spændende, lille resort med kun 18 villaer, hvor arkitekten har ladet sig inspirere af de traditionelle balinesiske landsbyer. I centrum af resortet ligger det store fællesområde med swimmingpoolen og en hyggelig restaurant omgivet af en smuk tropisk have.

Fra haven har alle villaer egen smukt dekoreret ”port” til deres private og uforstyrrede paradis. Villaerne har egen gårdhave med liggestole og en lille swimmingpool med Jacuzzi. Alle villaer indeholder et meget stort værelse, et stort og dejligt badeværelse, aircondition, TV, telefon, minibar, sikkerhedsboks, kaffe/te faciliteter m.m. Der er fri Internet på hele området.

Resortets restaurant og cafe serverer et bredt udvalg af indonesiske og internationale retter og tilbyder både indendørs og udendørs spisning ved swimmingpoolen. Meget tæt på resortet ligger der rigtig mange restauranter og på stranden ca. 200 meter fra resortet er der rigtig mange hyggelige restauranter, caféer m.m. og en rigtig dejlig atmosfære.