Parigata Villa Resort

Parigata Villa Resort

Private villaer med egen swimmingpool

Parigata Villa Resort

En perle i Sanur der afgjort har fortjent 4 store stjerner. Parigata Villa Resort ligger kun 150 meter fra stranden.

Parigata Villa Resort er et spændende, lille resort med kun 18 villaer, hvor arkitekten har ladet sig inspirere af de traditionelle balinesiske landsbyer. I centrum af resortet ligger det store fællesområde med swimmingpoolen og en hyggelig restaurant omgivet af en smuk tropisk have.

Fra haven har alle villaer egen smukt dekoreret ”port” til deres private og uforstyrrede paradis. Villaerne har egen gårdhave med liggestole og en lille swimmingpool med Jacuzzi. Alle villaer indeholder et meget stort værelse, et stort og dejligt badeværelse, aircondition, TV, telefon, minibar, sikkerhedsboks, kaffe/te faciliteter m.m.

Resortets restaurant serverer et bredt udvalg af indonesiske og internationale retter og tilbyder både indendørs og udendørs spisning ved swimmingpoolen. Meget tæt på resortet ligger der rigtig mange restauranter.

Resortet tilbyder alle vores gæster fri transport til og fra, Parigata Beach Club. Et rigtig dejligt sted ved stranden (ca. 1 km. fra hotellet) med liggestole, parasoller, håndklæder og en lille bar. På stranden er flere vandsportsaktiviteter, restauranter m.m. Alle gæster tilbydes også fri transport til steder i selve byen. Der er fri Internet på hele området.