Segara Village

Segara Village

Dejlig atmosfære, tropisk charme og servicemindet personale

Segara Village

Segara Village er beliggende direkte ved Sanur stranden og har mange Beach Club faciliteter, samtidig ligger resortet dejligt centralt i forhold til alt det Sanur kan tilbyde.

Hotellet er et balinesisk familieejet hotel og har eksisteret siden 1957. Som navnet antyder er Segara Village bygget og designet omkring konceptet for en balinesisk landsby og resortet består af fem forskellige ”landsbyer” indenfor det 6 hektar store område. Hver landsby har sin eget unikke stil.

Et utroligt dejligt resort som både er tidssvarende og moderne og med en dejlig atmosfære, tropisk charme, og et meget professionelt og servicemindet personale. Segara Village er absolut et af Sanurs hyggeligste førsteklasses hoteller.

Alle de 123 værelser er store og indrettet i en kombination af moderne og balinesisk stil. Værelserne er udstyrede med aircondition, TV, telefon, minibar, sikkerhedsboks, kaffe/te faciliteter m.m. og de har alle enten balkon eller terrasse.

Resortet har 3 dejlige swimmingpool områder, flere forskellige restauranter, caféer, barer, tennisbane, legeplads for børn m.m. Alle restauranter serverer et meget stort udvalg af europæiske, balinesiske og japanske specialiteter. På Byrdhouse Beach Club kan I f.eks. spise og samtidig nyde udsigten over havet.

Tæt på stranden ligger deres spacenter som tilbyder et bredt udvalg af massage og behandlinger med udsigt over havet. Resortet tilbyder ugentlige aftener med balinesisk dans og musik, madlavnings kursus, yoga m.m. og deres tourdesk hjælper gerne med at arrangere f.eks. vandsports aktiviteter og udflugter i området. Der er fri Internet på hele området.